Werken in de thuiszorg als zzp’er?

Meer informatie aanvragen

Werken voor Standby thuiszorg

Als zelfstandig zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Jammer genoeg zit je als zelfstandige gebonden aan extra administratieve taken. Om jou hierbij te ondersteunen, regelen wij de gehele backoffice voor jou. Van facturen tot het maken van je rooster en het zoeken van leuke cliënten. Onze afdeling cliëntmanagement bestaat uit een actief team van planners, die in overleg met jou het rooster maken. Ook regelen zij vervanging wanneer je ziek bent. Onze zorgcoördinatoren kun je altijd bellen voor zorginhoudelijke vragen en dankzij onze bereikbaarheidsdienst zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Kleine teams van zorgverleners

Wij geloven dat onze cliënten gebaat zijn bij structuur en willen dat zij altijd weten waar ze aan toe zijn. Daarom werken wij in zo’n klein mogelijke teams van professionele zorgverleners. Wanneer wij een nieuwe zorgvraag binnen krijgen, kijken we altijd of deze past bij jouw wensen qua zorgtype, planning en reisafstand. Is het een match? Dan ga jij samen met het team aan de slag om de cliënt en zijn/haar naasten zo goed mogelijk te verzorgen en ontzorgen. Jij en het team hebben één gezamenlijk doel; zorgen dat de cliënt zichzelf kan blijven in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving.

Over Standby thuiszorg

Standby thuiszorg is al meer dan 20 jaar specialist in complexe zorgvragen, ontstaan uit het idee dat thuiszorg beter kan. Hoe mooi zou het zijn wanneer je echte aandacht en zorg kunt bieden aan je cliënten zonder continu op de klok te moeten kijken. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 1 tot wel 24 uur aaneengesloten. Je helpt ze met diverse zaken, van dagelijkse taken tot verpleging, afhankelijk van de zorgbehoefte. Samen met jou willen wij er voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wil jij meer informatie ontvangen?

Heb jij interesse om zelfstandig zorgverlener te worden bij Standby thuiszorg?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Voordelen als zzp’er

clock

Zelf je uren en

werktijden bepalen

whatsapp

Zorgvragen ontvangen

via jouw telefoon

euro

Mogelijkheid tot

wekelijks betaald krijgen

folder

De gehele backoffice

regelen wij voor je

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!