Wekelijks betaald krijgen?

Dat kan!

Informatie

Een wekelijkse betaling over de door jou bij Standby Zorg gewerkte diensten. Dit geeft een nog snellere beloning voor je harde werk.

Bij Standby is het mogelijk om een wekelijks voorschot te krijgen op je factuur. Iedere woensdag krijg je betaald voor de diensten die je de week ervoor gewerkt hebt. Zelfs als je zondag hebt gewerkt, krijg je drie dagen later al uitbetaald.

Betalingskorting

Voor deze dienst hanteren wij een betalingskorting van 2,95% die over jouw factuur wordt ingehouden.

Overig

Hoe je je kunt aanmelden voor de wekelijkse betaling, leggen we je graag hieronder uit. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Aanmelden voor de wekelijkse betaling kan via het onderstaande aanmeldformulier.

Nog geen zorgverlener bij Standby?

Wij zijn altijd opzoek naar zelfstandige zorgverleners van verschillende niveau’s.

  • Zelf je uren en werktijden bepalen
  • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling
  • Wij regelen de administratie

Schrijf je hier in!

Handige vragen en antwoorden

Wij betalen elke woensdag jouw gewerkte diensten van de volledige week ervoor, indien geaccordeerd. Met een volledige week bedoelen we de gewerkte uren van maandag tot en met zondag.

Voorbeeld 1:

Je hebt op woensdag 1 januari, vrijdag 3 januari en zondag 5 januari gewerkt. Deze geaccordeerde diensten betalen wij op woensdag 8 januari.

Voorbeeld 2:

Je hebt op zaterdag 25 januari gewerkt. Deze gewerkte en geaccordeerde dienst betalen wij op woensdag 29 januari uit.

De wekelijkse betaling is een voorschot op jouw toekomstige factuur. Jouw factuur wordt aan het begin van de maand voor de maand daarvoor opgesteld. Vervolgens vergelijken wij jouw factuur met de voorschotten die je betaald hebt gekregen. Mocht hier een verschil tussen zitten, dan vindt er aan het einde van de maand een correctie plaats.

De wekelijkse betalingen zullen allemaal de volgende omschrijving hebben:

Voorschot – “zorgverlenersnummer” – “maand” – “jaar” – “weeknummer”

Voorbeeld:

Voorschot–1234579–september–2020–38

Wanneer de dagen van 1 week in twee verschillende maanden vallen, dan wordt de voorschotbetaling in de week daarna gesplitst in 2 betalingen.

Voorbeeld:
Je hebt in week 5 van 2020 gewerkt. Maandag tot en met vrijdag vallen in de maand januari en zaterdag en zondag vallen in de maand februari. Je krijgt dan op 5 februari twee voorschotbetalingen, namelijk 1 over de maand januari en 1 over de maand februari. 

Mocht je op zondag een 24-uursdienst starten die eindigt op maandag, dan vindt de betaling van deze dienst plaats op twee verschillende momenten. Alles tot zondag 24.00 uur valt binnen dezelfde week. Alles hierna valt in de week daarop.

Voorbeeld:

Je begint zondag de 12de met een 24-uursdienst. Deze dienst eindigt op maandag de 13de. Jouw uren van zondag de 12de worden betaald op woensdag de 15de. Jouw uren van maandag de 12de worden betaald op woensdag de 22ste.

Wil jij je afmelden voor de wekelijkse betaling? Stuur een mailtje met jouw voor- en achternaam naar [email protected] Zodra jouw afmelding verwerkt is, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging.

Voordelen wekelijkse betaling

Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden voor de wekelijkse betaling. Dit is niet verplicht, maar kan enkele voordelen met zich meenemen. Als je je niet aanmeldt voor deze wekelijkse betaling, dan verandert er niets voor je. De maandelijkse facturatie momenten blijven voor jou van toepassing.

Nu werken is volgende week betaald

Wij betalen elke woensdag je geaccordeerde diensten van de week ervoor.

Wij regelen de administratie voor je

Jij hoeft je alleen aan te melden via het aanmeldformulier. De rest regelen wij. Handig!

Aanmelden voor de wekelijkse betaling?

Vul het onderstaande formulier in.