Wil jij nachtzorg leveren aan huis?

Wil jij meer informatie over het werken in de thuiszorg met nachtzorg diensten of je direct inschrijven?

Vul je gegevens in en wij leggen je alles uit!

Direct inschrijven

Wat houdt nachtzorg in?

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan. Bij een ziektebeeld zoals Alzheimer of dementie kan er ’s nachts ondersteuning nodig zijn. In deze gevallen is het fijn als de hulp ’s nachts geboden kan worden in de vorm van thuiszorg, zodat de cliënt gewoon thuis kan blijven wonen. Nachtzorg is vanaf 8 uur aaneengesloten.

Wat wordt van jou verwacht als zorgverlener?

De activiteiten van een nachtzorg kunnen per cliënt behoorlijk verschillen. In sommige gevallen is verzorging en/of verpleging gewenst. Het toedienen van medicatie zou ook gevraagd kunnen worden. Maar het gaat er primair om dat de mantelzorger zijn of haar rust kan pakken. En vaak is het belangrijk dat jij direct aanwezig bent in geval er iets gebeurt.

Wat maakt het zo bijzonder om nachtzorg te verlenen via Standby?

Als zorgverlener kun je er voor zorgen dat de mantelzorger op adem kan komen door een gegarandeerde nachtrust en dat de cliënt gerust wordt gesteld in geval er iets gebeurt gedurende de nacht. Door regelmatig nachtzorgen te draaien, kun je als zorgverlener in relatief korte tijd een goed inkomen verdienen. Daarnaast regelen wij de gehele backoffice voor je en heb je de mogelijkheid tot wekelijkse betaling. Tot slot heb je geen tijdsdruk net zoals bij reguliere thuiszorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voordelen van nachtzorg

thuiszorg

Liefdevolle zorg verlenen

voor cliënt en naasten

24 uurs zorg

Zorg verlenen door

heel Nederland

euro

Mooie zorg met

goede verdiensten

24 uurs zorg

Zelf je uren en

werktijden bepalen

Verschillende typen zorg

Als zorgverlener kan je naast nachtzorg ook andere soort zorg verlenen bij Standby thuiszorg. Korte zorg en 24-uurszorg bijvoorbeeld. We leggen je graag uit wat het inhoudt.

3 tot 12 uur zorg

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen.

Meer informatie

24-uurszorg

De werkzaamheden binnen een 24-uursdienst kunnen per cliënt verschillen. In de meeste situaties zullen er verpleegkundige handelingen uitgevoerd moeten worden en Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen.

Meer informatie

Wil jij meer informatie ontvangen over het verlenen van nachtzorg?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!