Wil jij huishoudelijke hulpverlener worden?

In regio ‘s-Hertogenbosch

Wil jij meer informatie over het werken bij Standby thuishulp of je direct inschrijven?

Vul je gegevens in en wij leggen je alles uit!

Direct inschrijven

Informatie aanvragen
Heb je al een account? Log dan hier in.

Wat houdt huishoudelijke hulp in?

Bij Standby thuishulp stemmen we met de cliënt af wat de behoeften zijn. Vaak gaat het om huishoudelijke activiteiten waartoe de cliënt niet (meer) in staat is. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, strijken en een was draaien. Maar het gaat in sommige gevallen net zo zeer om het praatje en het samen koffie drinken.

Wij stemmen dit af op een eventuele indicatie van het aantal uren dat u vergoed krijgt. In veel gevallen gaat het om 1 of 2 keer per week 2 á 3 uur huishoudelijke hulp.

Wat wordt van jou verwacht als huishoudelijke hulpverlener?

Bij Standby thuishulp werk je in een vast team. Je hebt collega’s in het veld die samen met jou voor onze cliënten zorgen. Daarnaast zijn er collega’s op het hoofdkantoor die de planning verzorgen, nieuwe hulpvragen aannemen en je helpen met de administratie.

Je bent als huishoudelijk hulpverlener bij Standby niet alleen goed in schoonmaken, je bent ook zorgzaam, empathisch en hebt oog voor je cliënt.

Wat maakt het zo bijzonder om huishoudelijk hulpverlener te worden bij Standby?

Als huishoudelijk hulp kun je lange tijd wekelijks voor dezelfde cliënten blijven werken en een bijzondere hechte band opbouwen. Jij maakt het mogelijk dat jouw cliënt onbezorgd thuis kan blijven wonen. Je hebt ruim de tijd om je werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast hebben wij een opleidingsprogramma waardoor je – als dat wil – op termijn ook als zorgverlener kan worden ingezet. Tenslotte ontvang je goede verdiensten voor je werkzaamheden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voordelen van huishoudelijke hulp

Mogelijkheid wekelijks

betaald te krijgen

standby thuiszorg

Veel aandacht

voor je cliënt

room

Vaste cliënten

voor langere tijd

24 uurs zorg

Opleidingsmogelijkheden

in de zorg

Wil jij meer informatie over werken in huishoudelijke hulpverlening in de regio ‘s-Hertogenbosch?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!