Over Standby thuiszorg
Bij Standby thuiszorg ga je aan het werk als zorgverlener. Hierbij schakelen wij tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.
Werken in regio
Als zelfstandig zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Jammer genoeg zit je als zelfstandige gebonden aan extra administratieve taken. Om jou hierbij te helpen zodat jij kunt doen wat jij leuk vindt, regelen wij de gehele backoffice voor jou. Hiervoor hebben wij een actief team van planners op ons hoofdkantoor om jou hierbij te ondersteunen. Zij zullen er daarnaast voor zorgen dat er vervanging geregeld wordt bij eventuele ziekte.
Kleine teams van zorgverleners
Je kunt als zorgverlener aangeven wanneer je geïnteresseerd bent in het invullen van een bepaalde zorgvraag. Dit zal, afhankelijk van je interesses, in de buurt van zijn. Op basis van al onze zorgverleners gaan wij een team rondom deze zorgvraag opzetten. Samen met dit team ga jij als zorgverlener aan de slag om zo goed mogelijk te zorgen voor de cliënt. Als team heb je één gezamenlijk doel, namelijk zorgen dat de cliënt zichzelf kan blijven in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving.
Voordelen als zzp’er

Zelf je uren en
werktijden bepalen

Zorgvragen ontvangen
via jouw telefoon

Wekelijks
uitbetaald krijgen

De gehele backoffice
regelen wij voor je
Soorten thuiszorg
Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Je zult als zorgverlener aan de slag gaan met diverse zorgvragen in de buurt van . Afhankelijk van jouw ervaringen en niveau zul je worden ingepland voor uiteenlopende zorgvragen. Onderstaand worden onze drie belangrijkste soorten thuiszorg verder toegelicht.
Dementie
Iemand wie lijdt aan dementie lijkt in het begin op vergeetachtigheid. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk geheugenproblematiek. In een latere fase kan dit zelfs leiden tot denk- en taalproblemen. Dit wordt vaak gegeven ter vervanging van een verpleeghuis.
Chronische ziekte
Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Als zorgverlener ga je in een klein en betrokken team langs bij de cliënt om de gewenste zorg te geven en de levenskwaliteit te verbeteren.
Terminaal/palliatief
Er is sprake van terminale of palliatieve zorg wanneer er voor de cliënten geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Je zal hierbij 12- of 24-uurs zorg gaan geven. Hierdoor kan de cliënt in zijn of haar eigen omgeving de laatste levensfase afsluiten.
Gratis informatiepakket ontvangen
Vul het onderstaande formulier in