Wil jij blokzorg leveren aan huis?

Wil jij meer informatie over het werken in de thuiszorg met blokzorg diensten of je direct inschrijven?

Vul je gegevens in en wij leggen je alles uit!

Direct inschrijven

Wat houdt blokzorg in?

Blokzorg wordt vaak aangeboden als de reguliere thuiszorg niet meer voldoende is voor de cliënt. Het gaat om zorg in lange blokken (circa 3 uur) zodat je meer kunnen doen dan alleen aankleden of eten maken. Er is vaak ook tijd om bijvoorbeeld op te ruimen, samen een wandeling te maken of gewoon een praatje te maken. Bij de start van een zorgvraag zijn het vaak nog korte zorgmomenten, maar wij zien vaak dat de cliënt en mantelzorger enorm geholpen zijn als jij als zorgverlener meerdere uren aaneengesloten aanwezig kan zijn.

Wat wordt van jou verwacht als zorgverlener?

De activiteiten van een blokzorg kunnen per cliënt behoorlijk verschillen. In sommige gevallen gaat het vooral om Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals wassen en aankleden of koken. Daarnaast zijn er cliënten, bijvoorbeeld met beginnende dementie waar het neer gaat om gezelschap en kun je grotendeels zelf bepalen wat je samen gaat doen.

Wat maakt het zo bijzonder om blokzorg te verlenen via Standby?

Als zorgverlener kun je echt een relatie met de cliënt en de familie opbouwen, je wordt vaak echt onderdeel van de familie. Je kunt vaak meerdere jaren bij dezelfde cliënt samen met een vast team van collega’s actief zijn. Daarnaast doen wij voor jou de volledige administratie en kun je via Standby ook opleidingen volgen om je kennis aan te vullen. Tot slot bepaal je zelf je uren en is er altijd werk beschikbaar.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voordelen van blokzorg

Mogelijkheid tot

wekelijks betaald krijgen

standby thuiszorg

Veel aandacht

voor je cliënt

thuiszorg

Minimaal 3 uur

aaneengesloten

Vaste cliënten

voor langere tijd

Verschillende typen zorg

Als zorgverlener kan je naast blokzorg ook andere soort zorg verlenen bij Standby thuiszorg. 24-uurszorg en nachtdiensten bijvoorbeeld. We leggen je graag uit wat het inhoudt.

24-uurszorg

De werkzaamheden binnen een 24-uursdienst kunnen per cliënt verschillen. In de meeste situaties zullen er verpleegkundige handelingen uitgevoerd moeten worden en Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen.

Meer informatie

Nachtzorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan.

Meer informatie

Wil jij meer informatie ontvangen over het verlenen van blokzorg?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!