Wil jij 24 uurs zorg leveren aan huis?

Wil jij meer informatie over het werken in de thuiszorg met 24-uursdiensten of je direct inschrijven?

Vul je gegevens in en wij leggen je alles uit!

Direct inschrijven

Wat houdt 24 uurs zorg in?

Wanneer een cliënt een terminale diagnose heeft gekregen, is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal degene binnen afzienbare tijd overlijden. In dit geval is 24-uurszorg aan huis een goede oplossing. Indien gewenst kan er 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg aan huis aanwezig zijn.

Wat wordt van jou verwacht als zorgverlener?

De werkzaamheden binnen een 24-uursdienst kunnen per cliënt verschillen. In de meeste situaties zullen er verpleegkundige handelingen uitgevoerd moeten worden en Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Daarnaast zijn er families die het op prijs stellen dat jij als zorgverlener onderdeel van de familie bent en ook helpt bij licht huishoudelijke werkzaamheden. Andere families willen juist dat je je zo veel mogelijk afzijdig houdt en puur op afroep beschikbaar bent.

Belangrijk om te weten is dat in de meeste gevallen een 24 uurs zorg zo snel mogelijk moet worden opgestart. Dit betekent concreet dat de binnengekomen zorgvraag dezelfde dag nog ingevuld moet worden. Hierdoor is het ontzettend fijn als je flexibel inzetbaar bent.

Wat maakt het zo bijzonder om 24 uurs zorg te verlenen via Standby?

Als zorgverlener ben je de steun en toeverlaat voor de familie in een zeer emotionele levensfase. Jij maakt het mogelijk dat de cliënt met zijn of haar familie de laatste levensfase op een mooie manier beleven. Je werkt hiervoor in een klein team van gespecialiseerde zorgverleners. Daarnaast heb je geen tijdsdruk zoals bij reguliere thuiszorg. Tot slot lever je mooie zorg en ontvang je goede verdiensten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voordelen van 24-uursdiensten

thuiszorg

Liefdevolle zorg verlenen

voor cliënt en naasten

24 uurs zorg

Zorg verlenen door

heel Nederland

Mooie zorg met

goede verdiensten

thuiszorg

Mooie zorg

in lange blokken

Verschillende typen zorg

Als zorgverlener kan je naast 24-uursdiensten ook andere soort zorg verlenen bij Standby thuiszorg. Korte zorg en nachtdiensten bijvoorbeeld. We leggen je graag uit wat het inhoudt.

3 tot 12 uur zorg

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen.

Meer informatie

Nachtzorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan.

Meer informatie

Wil jij meer informatie ontvangen over het verlenen van 24 uurs zorg?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!