Werken in de thuiszorg als zzp’er?

Ontvang ons gratis informatiepakket met daarin alles over het werken in de thuiszorg als zzp’er!

Informatiepakket ontvangen

Over Standby thuiszorg

Standby thuiszorg schakelt tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen  en de benodigde zorg ontvangen.

Werken voor Standby thuiszorg

Als zelfstandige zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Jammer genoeg zit je als zelfstandige gebonden aan extra administratieve taken. Om jou hierbij te helpen zodat jij kunt doen wat jij leuk vindt, regelen wij de gehele backoffice voor jou.

Kleine teams van zorgverleners

Als zorgverlener kun je aangeven wanneer je geïnteresseerd bent in het invullen van een bepaalde zorgvraag. Aan de hand van deze reacties gaan wij een team rondom deze zorgvraag opzetten. Samen met dit team ga jij als zorgverlener aan de slag om zo goed mogelijk te zorgen voor de cliënt. Als team heb je één gezamenlijk doel, namelijk zorgen dat de cliënt zichzelf kan blijven in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voordelen als zzp’er

clock

Zelf je uren en

werktijden bepalen

whatsapp

Zorgvragen ontvangen

via jouw telefoon

euro

Maandelijks

uitbetaald krijgen

folder

De gehele backoffice

regelen wij voor je

Soorten thuiszorg

Als zorgverlener ga je aan de slag met diverse zorgvragen. Afhankelijk van jouw ervaringen en niveau zul je worden ingepland voor uiteenlopende zorgvragen. Onderstaand staan de ziektebeelden waarvoor wij de meeste zorgvragen hebben.

Dementie

Iemand wie lijdt aan dementie lijkt in het begin op vergeetachtigheid. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk geheugenproblematiek. In een latere fase kan dit zelfs leiden tot denk- en taalproblemen. Thuiszorg kan worden gegeven ter vervanging van een verpleeghuis.

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Als zorgverlener ga je in een klein en betrokken team langs bij de cliënt om de gewenste zorg te geven en de levenskwaliteit van hem of haar te verbeteren.

Terminaal/palliatief

Er is sprake van terminale of palliatieve zorg wanneer er voor de cliënt geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Je zal hierbij 12- of 24-uurs zorg gaan geven bij de cliënt thuis. Hierdoor kan de cliënt in zijn of haar eigen omgeving de laatste levensfase afsluiten.

Gratis informatiepakket ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over het werken in de thuiszorg

Onze zorgpartners