Werken in de thuiszorg?

Wil jij meer informatie over het werken in de thuiszorg als zzp’er of je direct inschrijven?

Vul je gegevens in en wij leggen je alles uit!

Direct inschrijven

Informatie aanvragen
Heb je al een account? Log dan hier in.

Over Standby thuiszorg

Standby thuiszorg is een zorginstelling. Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener, dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Werken voor Standby thuiszorg

Als zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Wij hebben een actief team van planners op ons hoofdkantoor om jou hierbij te ondersteunen. Zij zullen er daarnaast voor zorgen dat er vervanging geregeld wordt bij eventuele ziekte.

Kleine teams van zorgverleners

Je kunt als zorgverlener aangeven wanneer je geïnteresseerd bent in het invullen van een bepaalde zorgvraag. Dit zal, afhankelijk van je interesses, bij jou in de buurt zijn. Op basis van al onze zorgverleners gaan wij een team rondom deze zorgvraag opzetten. Samen met dit team ga jij als zorgverlener aan de slag om zo goed mogelijk te zorgen voor de cliënt. Als team heb je één gezamenlijk doel, namelijk zorgen dat de cliënt zichzelf kan blijven in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Verschillende typen zorg

Als zorgverlener kan je uit drie verschillende soorten type zorg kiezen: blokzorg, 24-uurs zorg en nachtzorg. Je kan natuurlijk ook alle type zorg leveren!

3 tot 12 uur zorg

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen.

Meer informatie

24-uurs zorg

Bij 24-uurs zorg is er 24 uur per dag een professionele zorgverlener aanwezig om de benodigde verzorging, verpleging en begeleiding te bieden in de eigen thuissituatie.

Meer informatie

Nachtzorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan.

Meer informatie

Voordelen voor jou

24 uurs zorg

Zelf je uren en

werktijden bepalen

whatsapp

Zorgvragen ontvangen

via jouw telefoon

euro

Mogelijkheid tot

wekelijks betaald krijgen

thuiszorg

Mooie zorg

in lange blokken

Soorten thuiszorg

Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Je zult als zorgverlener aan de slag gaan met diverse zorgvragen bij jou in de buurt. Afhankelijk van jouw ervaringen en niveau zul je worden ingepland voor uiteenlopende zorgvragen. Onderstaand worden onze drie belangrijkste soorten thuiszorg verder toegelicht.

Dementie

Dementie leidt uiteindelijk tot geheugenproblematiek en zelfs tot mogelijke denk- en taalproblemen. Thuiszorg is een fijne oplossing zodat deze personen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Als zorgverlener ga je in een klein en betrokken team langs bij de cliënt om de gewenste zorg te geven en de levenskwaliteit te verbeteren.

Terminaal/palliatief

Er is sprake van terminale of palliatieve zorg wanneer er voor de cliënten geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Je zal hierbij 12- of 24-uurs zorg gaan verlenen. Hierdoor kan de cliënt in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving de laatste levensfase afsluiten.

Wil jij meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Verzekeraars waar we mee werken