ZZP’er in de thuiszorg

Het bemiddelingsbureau voor complexe zorgvragen

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met bijvoorbeeld medicatie, verzorging of hulp in het huishouden. Je hebt echt tijd voor je cliënt, ook om bijvoorbeeld een praatje te maken. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk zichzelf kunnen blijven.

Wat zijn de voordelen van werken via Standby thuiszorg?

Als zelfstandige zorgverlener is het liefste wat je wilt doen natuurlijk de juiste zorg verlenen aan een cliënt. Echter komen er als zelfstandige veel extra taken bij kijken. Je moet bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar zijn voor je cliënt, je moet vervanging zoeken wanneer je ziek bent of je moet collega’s gaan zoeken als een zorgvraag te groot wordt. Dit hoeft niet meer wanneer je werkt via Standby thuiszorg. Wij nemen deze taken uit handen, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Goede zorg verlenen.

Standby thuiszorg is jouw backoffice

Wij ondersteunen en adviseren jou als zelfstandig zorgverlener. Dit is onmisbaar in een sector waarin wetswijzigingen en bureaucratie eerder regel dan uitzondering zijn. Voor onze diensten vragen wij een vergoeding waar je veel voor terug krijgt. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Ben je nog geen zzp’er maar ben je wel benieuwd hoe je dit kunt worden? Bekijk dan hier ons artikel dat beschrijft hoe je in 6 stappen zelfstandig zorgverlener in de thuiszorg kunt worden.

Werken in een klein team van zorgverleners

Als zorgverlener kun je aangeven wanneer je geïnteresseerd bent in het invullen van een bepaalde zorgvraag. Aan de hand van deze reacties gaan wij een team rondom de zorgvraag bouwen. Samen met dit team ga jij als zorgverlener aan de slag om zo goed mogelijk te zorgen voor de client. Dit kan een chronische client zijn met bijvoorbeeld kanker, Parkinson of dementie, maar dit kan ook een terminale client zijn die 24 uur per dag zorg nodig heeft. Als team werk je samen om deze zorg in te vullen en sta je voor elkaar klaar wanneer dit nodig is.

Ben je al wel zzp’er en denk je dat jij hiermee aan de slag kunt gaan? Bekijk dan onze zorgvragen en meld je aan.

Zorgvragen bekijken

Meld je aan als zzp’er

Ben je een nieuwe zorgverlener bij Standby thuiszorg? Via onderstaande knop vind je een overzicht van alles wat je moet weten als zzp’er via Standby thuiszorg, zoals algemene voorwaarde, factureringsmomenten en een handleiding voor CareAssist.

Informatie zorgverleners