Zorg thuis vanaf 3 uur per dag!

Bel mij om de mogelijkheden van zorg aan huis te bespreken.

Direct bellen

Wil jij werken voor Standby thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Zorg thuis vanaf 3 uur per dag!

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen. Zelf de regie in handen en genieten van de vrijheid in hun eigen, vertrouwde omgeving. Dit is ook de visie van de overheid. Haar beleid is erop gericht dat iedereen ook echt zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijft wonen. Maar soms hebben mensen hier wel wat hulp bij nodig. Hulp bij de dagelijkse terugkerende handelingen, zoals douchen, een ontbijtje maken en medicatie innemen. Maar ook boodschappen doen, een wandeling maken of gewoon gezellig samen de krant lezen en een kopje koffie drinken behoort tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u al vanaf 3 uur per dag zorg ontvangen.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Zorg thuis via Standby thuiszorg

Standby thuiszorg kan thuiszorg voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Kosten bij zorg aan huis

Zorg thuis wordt over het algemeen vergoed door uw zorgverzekering. Ook wordt dit vaak vergoed via de Wet langdurige zorg (Wlz) of de gemeente en is volledig afhankelijk van uw situatie. Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz, de Zvw en de gemeente in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november