Op zoek naar verpleging aan huis?

Bel mij om de mogelijkheden van verpleging aan huis via Standby te bespreken.

Belafspraak inplannen

Verpleging aan huis bij Standby

De behoefte aan verpleging kan plotseling ontstaan of toenemen. Het is dan belangrijk dat dit goed geregeld wordt en dat u zoveel mogelijk in uw eigen omgeving kunt herstellen. Bij verpleging aan huis krijgt u ondersteuning bij medische handelingen. Dit is bijvoorbeeld het aanreiken van medicatie, zwachtelen/steunkousen en stomazorg. Afhankelijk van uw ziektebeeld en zorgbehoefte kunnen de verschillende verplegingsmogelijkheden bij u aan huis georganiseerd worden.

Past verpleging via Standby thuiszorg bij u?

Verpleging aan huis kan dienen als vervanging van de hospice of verpleegtehuis. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij stellen vervolgens een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw zorgteam. Op die manier krijg u zorg die bij u past waarbij u volledig uzelf kunt blijven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
telephone

Met spoed zorg nodig? Bel dan Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Kosten van verpleging aan huis

Verpleging aan huis wordt veelal vergoed vanuit de zorgverzekering. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat verpleging aan huis vergoed wordt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U kunt hierbij de zorg via het persoonsgebonden budget (pgb),  Zorg in Natura (ZiN) of als particulier aanvragen bij Standby thuiszorg. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >