Op zoek naar verpleging aan huis?

Ontvang extra informatie over verpleging aan huis via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Verpleging aan huis bij Standby

De behoefte aan verpleging kan plotseling ontstaan of toenemen. Het is dan belangrijk dat dit goed geregeld wordt en dat u zoveel mogelijk in uw eigen omgeving kunt herstellen. Bij verpleging aan huis krijgt u ondersteuning bij medische handelingen. Dit is bijvoorbeeld het aanreiken van medicatie, zwachtelen/steunkousen en stomazorg. Afhankelijk van uw ziektebeeld en zorgbehoefte kunnen de verschillende verplegingsmogelijkheden bij u aan huis georganiseerd worden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Past verpleging via Standby thuiszorg bij u?

Verpleging aan huis kan dienen als vervanging van de hospice of verpleegtehuis. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij stellen vervolgens een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw zorgteam. Op die manier krijg u zorg die bij u past waarbij u volledig uzelf kunt blijven.

De kracht van Standby thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

Zorg door

heel Nederland

Afgestemd op

uw wensen

Persoonlijk team

van zorgverleners

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 02 (24/7 bereikbaar)

Kosten van verpleging aan huis

Verpleging aan huis wordt veelal vergoed vanuit de zorgverzekering. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat verpleging aan huis vergoed wordt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U kunt hierbij de zorg via het persoonsgebonden budget (pgb),  zorg in natura of als particulier aanvragen bij Standby thuiszorg. Onze zorgspecialisten denken hierover graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 02 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >