Op zoek naar verpleging aan huis?

Laat uw gegevens achter en download een gratis pdf met extra informatie over verpleging aan huis en ouderenzorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Verpleging aan huis

De behoefte aan verpleging kan plotseling ontstaan of toenemen. Het is dan belangrijk dat dit goed geregeld kan worden en dat u zoveel mogelijk in uw eigen omgeving kunt herstellen. Bij verpleging aan huis krijgt u ondersteuning bij medische handelingen. Dit is bijvoorbeeld het aanreiken van medicatie, zwachtelen/steunkousen en stomazorg. Afhankelijk van uw ziektebeeld en zorgbehoefte kunnen de verschillende verplegingsmogelijkheden bij u aan huis georganiseerd worden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Verpleging via Standby thuiszorg

De zorgverleners van Standby thuiszorg kunnen bij u aan huis komen om de verpleging te verzorgen. Dit kan van 2 tot 24 uur per dag. U bepaalt welke handelingen de zorgverleners uitvoeren en binnen welke tijden zij dit doen. Heeft u naast verpleging ook behoefte aan verzorging of begeleiding? Dat is geen probleem. Ook dit kunnen de zelfstandige zorgverleners van Standby thuiszorg voor u verzorgen.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zo lang mogelijk thuis wonen.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Verpleging tot 24 uur per dag.

Kosten van zorg aan huis?

Verpleging aan huis wordt veelal vergoed vanuit de zorgverzekering. Ook is het, afhankelijk van uw situatie, mogelijk verpleging vergoed te krijgen vanuit de WLZ. Hiervoor heeft u een WLZ-indicatie nodig. U kunt zowel zorg vanuit het PGB als zorg in natura of particulier betaalde zorg aanvragen bij Standby thuiszorg.

Meer informatie over de kosten van thuiszorg vindt u hier >

Past verpleging aan huis bij u?

Verpleging aan huis kan een mooi alternatief zijn voor een hospice of een verpleeghuis. U heeft geen stress rondom verhuizen en kunt rustig focussen op uw herstel. Ook als een hospice of verpleeghuis vol is, kan dit een mooie tijdelijke oplossing zijn voordat u de verhuizing volledig rond heeft.

Wilt u verpleging aan huis via Standby thuiszorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via een van onderstaande opties. U kunt ook direct een aanvraag doen voor ouderenzorg en verpleging aan huis. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact met ons op

Doe een aanvraag voor ouderenzorg en verpleging aan huis.