Op zoek naar thuiszorg vanaf 3 uur?

Bel mij om de mogelijkheden van professionele en persoonlijke thuiszorg via Standby te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby Thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Thuiszorg snel geregeld

Wanneer iemand ouder of ziek wordt, neemt vaak de behoefte aan goede zorg toe. Thuiszorg kan in de meeste gevallen een geschikte oplossing zijn. Als thuiszorgorganisatie hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in het geven van professionele en gepaste zorg aan huis. Dit zijn veelal zorgvragen vanaf 3 uur tot en met 24 uur per dag aaneengesloten. Samen met u denken wij graag na over een oplossing, zodat u óf uw familieleden hierin volledig ontzorgd worden. Met meerdere vestigingen door Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Hierdoor kunnen onze zorgverleners de gewenste verzorging, verpleging en begeleiding al vaak binnen 24 uur bij u thuis opstarten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Soorten thuiszorg

Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Ook in uw regio bieden wij gespecialiseerde thuiszorg die past bij uw behoeften. Onderstaand worden onze drie belangrijkste soorten thuiszorg verder toegelicht. Staat de door u benodigde zorg er niet bij? Geen zorgen. Wij bieden namelijk veel meer soorten zorg. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing.

Dementie

Iemand met dementie vergeet in het begin steeds vaker iets. Dementie leidt uiteindelijk tot geheugenproblematiek en zelfs tot mogelijke denk- en taalproblemen. Thuiszorg is een fijne oplossing zodat deze personen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Meer informatie

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Onze professionele zorgverleners komen in een klein en betrokken team langs om de gewenste zorg te geven en levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Terminaal/palliatief

Er is sprake van terminale of palliatieve zorg wanneer er geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Hierbij zal er 12- of 24-uur per dag zorg door onze zorgverleners worden gegeven. Op deze manier kan de laatste levensfase in de eigen, vertrouwde omgeving worden afgesloten.

Meer informatie

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het werk als zorgverlener. Hierbij schakelen wij tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >

telephone

Met spoed zorg nodig?

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Vergoeding van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie, de regelgeving in thuiszorg en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse (huishoudelijke) taken, op een manier die bij u past. Denk hierbij ook aan verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Is er geen match? Geen enkel probleem! Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een andere zorgverlener die bij u past. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven.

Telefonisch extra informatie ontvangen?

Bel (088) 018 02 00 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou terug.

Verzekeraars waar we mee werken