Op zoek naar thuiszorg vanaf 3 uur?

Bel mij om de mogelijkheden van professionele en persoonlijke thuiszorg via Standby te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby Thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Thuiszorg snel geregeld

Wanneer iemand ouder of ziek wordt, neemt vaak de behoefte aan goede zorg toe. Thuiszorg kan in de meeste gevallen een geschikte oplossing zijn. Als thuiszorgorganisatie hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in het geven van professionele en gepaste zorg aan huis. Dit zijn veelal zorgvragen vanaf 3 uur tot en met 24 uur per dag aaneengesloten. Samen met u denken wij graag na over een oplossing, zodat u óf uw familieleden hierin volledig ontzorgd worden. Met meerdere vestigingen door Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Hierdoor kunnen onze zorgverleners de gewenste verzorging, verpleging en begeleiding al vaak binnen 24 uur bij u thuis opstarten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Soorten thuiszorg

Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Ook in uw regio bieden wij gespecialiseerde thuiszorg die past bij uw behoeften. Onderstaand worden onze drie belangrijkste soorten thuiszorg verder toegelicht. Staat de door u benodigde zorg er niet bij? Geen zorgen. Wij bieden namelijk veel meer soorten zorg. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing.

Dementie

Iemand met dementie vergeet in het begin steeds vaker iets. Dementie leidt uiteindelijk tot geheugenproblematiek en zelfs tot mogelijke denk- en taalproblemen. Thuiszorg is een fijne oplossing zodat deze personen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Meer informatie

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Onze professionele zorgverleners komen in een klein en betrokken team langs om de gewenste zorg te geven en levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Terminaal/palliatief

Er is sprake van terminale of palliatieve zorg wanneer er geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Hierbij zal er 12- of 24-uur per dag zorg door onze zorgverleners worden gegeven. Op deze manier kan de laatste levensfase in de eigen, vertrouwde omgeving worden afgesloten.

Meer informatie

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het werk als zorgverlener. Hierbij schakelen wij tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >

telephone

Met spoed zorg nodig?

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Vergoeding van thuiszorg

Wanneer u zich gaat oriënteren op thuiszorg komen er waarschijnlijk een hele hoop nieuwe termen op u af. Zaken als een Persoonsgebonden budget (PGB), Wet langdurige zorg (Wlz) of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Op welke vergoeding u recht heeft en het meest geschikt voor u is, is afhankelijk van uw situatie, de huidige regelgeving en uw wensen met betrekking tot de zorg. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe al deze zaken werken en wat past bij uw situatie. Onze afdeling Zorgadvies denkt graag met u mee en Standby thuiszorg kan u zelfs helpen bij het aanvragen van de juiste vergoeding.

Dit is Standby thuiszorg

Standby thuiszorg is ontstaan vanuit de gedachte dat thuiszorg ook op een andere manier moet kunnen. Met aandacht voor de persoon achter de zorgvraag en tijd voor zowel uw verpleging en verzorging als huishoudelijke taken of een gezellig praatje. Onze missie is de afgelopen 20 jaar dan ook niet veranderd. Wij willen blijven zorgen dat u zelf de regie op uw leven houdt en u altijd uzelf kunt blijven. Wij selecteren zorgverleners die matchen bij uw wensen en behoeftes en werken met een zo klein mogelijk team. Zo weet u precies wie u wanneer kunt verwachten. Wij bieden zorg in blokken vanaf 3 uur aaneengesloten tot wel 24 uur per dag, zo kunnen we u ook op de lange termijn blijven ondersteunen.

Telefonisch extra informatie ontvangen?

Bel (088) 018 02 00 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou terug.

Verzekeraars waar we mee werken