Thuiszorg vanaf 3 uur per dag

Ontvang extra informatie over thuiszorg via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Thuiszorg passend bij u

Het liefst blijft iedereen zo lang mogelijk thuiswonen. Helaas is dit niet altijd mogelijk en is er soms behoefte aan extra ondersteuning. Bij Standby thuiszorg hebben wij al 20 jaar ervaring in het geven van professionele en gepaste zorg aan huis, vanaf 3 uur aaneengesloten. Samen met u denken wij graag na over een oplossing, zodat u óf uw familieleden hierin volledig ontzorgd worden. Wij hebben meerdere vestigingen door Nederland waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt is. Onze zorgverleners kunnen vaak al binnen 24 uur de zorg bij u thuis opstarten. Of dit nu gaat om palliatief, terminaal, chronisch of zorg bij dementie; wij hebben veelal geschikte zorgverleners.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze zorgspecialisten helpen u daarom graag bij het vinden van een geschikte oplossing die past bij uw situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse (huishoudelijke) taken, op een manier die bij u past. Denk hierbij ook aan verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Is er geen match? Geen enkel probleem! Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een andere zorgverlener die bij u past. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >