Thuiszorg Roosendaal

Thuiszorg in Roosendaal nodig? Laat hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden van zorg aan huis in Roosendaal te bespreken of bel ons direct.

Belafspraak inplannen

Particuliere thuiszorg in Roosendaal

Heeft u of uw familie behoefte aan thuiszorg in Roosendaal of omgeving? Dan is het belangrijk dat deze zorg goed aansluit bij uw wensen. Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Ook in Roosendaal bieden wij gespecialiseerde thuiszorg die past bij uw behoeften. Bekijk hier een aantal van onze soorten thuiszorg in Roosendaal, of neem contact met ons op zodat we met u meedenken over een geschikte oplossing.

Zorg bij ziekte

Standby kan ontzorgen bij zowel een chronische ziekte of dementie.
Ook als er sprake is van terminale zorg, kunnen wij alle vormen van ondersteuning bieden. Tot wel 24-uur per dag kunnen onze zorgverleners voor u klaar staan in uw eigen vertrouwde omgeving of dat van uw naasten.

Ouderenzorg

Ouderenzorg in Roosendaal is er bij Standby op gericht om iemand zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Wij bieden ouderenzorg aan huis ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Ook wordt onze ouderenzorg vaak ingezet om bijvoorbeeld de mantelzorgers te ontlasten.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in Roosendaal is via Standby compleet naar uw wens in te vullen. Zo kunt u zelf bepalen of u behoefte heeft aan bijvoorbeeld schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen of zelfs wassen en strijken. Vaak gaat het om 1 of 2 keer per week, 2 à 3 uur aan huishoudelijke hulp.

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig? Bel dan Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Vergoeding van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie, de regelgeving in  en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling Zorgadvies denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten van thuiszorg >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij in Roosendaal met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse (huishoudelijke) taken, op een manier die bij u past. Denk hierbij ook aan verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Is er geen match? Geen enkel probleem! Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een andere zorgverlener die bij u past. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven.

Lees meer over Standby thuiszorg >

Telefonisch extra informatie ontvangen?

Bel (088) 018 02 00 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug.

Verzekeraars waar we mee werken