Terminale zorg

Terminale thuiszorg nodig? Laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct naar ons.

Belafspraak inplannen

Terminale zorg via Standby thuiszorg

Terminale zorg begint bij het inventariseren van de zorgbehoeften van de terminale zieke en de persoonlijke wensen. Waar is ondersteuning bij nodig en welke aandachtspunten zijn er bij deze specifieke terminale zorg? Is terminale nachtzorg voldoende of is er behoefte aan 24-uurs zorg? Op basis hiervan adviseren wij u over wat wij met onze zorgverleners voor u kunnen betekenen. In veel gevallen kan uw terminale zorgvraag binnen 24 uur worden opgestart met een ervaren team van zorgprofessionals die volledig opgeleid en gecertificeerd zijn voor de handelingen die verricht moeten worden. Wij werken hierbij met een vast protocol terminale zorg. Ook helpen wij u bij het regelen van de vereiste hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis. Hierdoor zorgen wij voor alle gemakken zodat u volledig uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving.

Wat is terminale thuiszorg?

Terminale thuiszorg is het alternatief voor een hospice. Wanneer iemand de diagnose terminaal ziek heeft gekregen is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal een persoon binnen een bepaalde periode komen te overlijden. Een voorbeeld van een terminale ziekte is terminale kanker. Wanneer de diagnose terminaal ziek is gesteld moet er snel gehandeld worden. Is er bijvoorbeeld thuiszorg nodig of zal de cliënt naar een hospice moeten verhuizen? Dat is waar wij met Standby thuiszorg in beeld komen met terminale zorg. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis. Hierdoor kunt u in alle rust en uw eigen omgeving de laatste levensfase positief afsluiten.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De voordelen van terminale zorg

24 uurs zorg

Zorg binnen 24 uur

opgestart in heel NL

thuiszorg

Palliatieve terminale zorg

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

Gecertificeerde

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Thuis blijven wonen in de terminale fase? Dat kan!

Wij nemen de zorg uit handen zodat u en uw naasten zich daar geen zorgen over hoeven te maken. U kunt zich dan volledig richten op een zo mooi mogelijk afscheid.

Kosten bij terminale zorg

In veel gevallen kan thuiszorg in de terminale fase vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg in de terminale zorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg voor terminale zorg >