Terminale zorg2018-11-12T10:38:27+00:00

Terminale zorg 3 tot 24 uur per dag

Meer weten over de mogelijkheden van terminale zorg bij Standby thuiszorg?

Informatie aanvragen

Terminale zorg 3 tot 24 uur per dag

Wanneer iemand de diagnose terminaal ziek heeft gekregen is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal een persoon binnen een bepaalde periode komen te overlijden. Dit betekent dat er snel gehandeld moet worden. Is er bijvoorbeeld zorg nodig of zal de cliënt naar een hospice moeten verhuizen. Dit is vaak een hele stressvolle situatie en een situatie waarin snel gehandeld zal moeten worden. Dat is waar wij met Standby thuiszorg in beeld komen. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis zodat u, uw partner of uw ouder thuis kan blijven voor de laatste levensfase. Onze missie: fijne thuiszorg leveren naar uw persoonlijke wensen. Wij leveren zorg tot 24 uur per dag om zo de laatste levensfase zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat kunnen wij doen?

Onze dienstverlening begint bij het inventariseren van de zorgbehoeften en uw persoonlijke wensen. Op basis daarvan adviseren en informeren wij u over wat de zorgverleners voor u kunnen betekenen tijdens de laatste levensfase. Zo kunnen wij de complete mantelzorg overnemen, of alleen de stukjes die u zelf liever niet meer doet. Bovendien kan uw zorgvraag veelal binnen 24 uur ingevuld en opgestart worden, evenals het organiseren van de hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis.

Zorg 24 uur per dag of indien u wenst alleen nachtzorg

Een klein team van gespecialiseerde zorgverleners die passen bij uw wensen.

24 uurs zorg

In de terminale levensfase biedt de 24 uurs zorg van Standby een mooi alternatief voor een hospice. Onze zorgverleners wisselen elkaar af in diensten van 24 uur en zorgen er zo voor dat u, uw partner of uw ouder niet allen is en er altijd iemand aanwezig is als dit nodig is. Ook zorgen wij ervoor dat het team dat deze 24 uurs zorg op zich neemt zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de zorgvrager. Klikt het niet tussen de zorgverlener en de zorgvrager? Dan gaan we kijken of we iemand anders aan u kunnen koppelen om zo de beste kwaliteit zorg te kunnen leveren.

De kosten van terminale zorg

Wanneer u zorg nodig heeft komt u mogelijk in aanmerking voor het persoonsgebonden budget. Dit wordt ook wel PGB genoemd. Hierdoor kunnen wij tot 60% meer zorg leveren dan bij reguliere thuiszorg en zo wordt echt het meeste uit uw budget gehaald. Wij begeleiden u van A tot Z om dit persoonsgebonden budget zo optimaal mogelijk in te zetten voor terminale thuiszorg.

Veelgestelde vragen

Wij proberen altijd zo snel en zo goed mogelijk zorgvragen in te vullen. Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben wij daarom meer informatie nodig over bijvoorbeeld de zorgbehoefte en de zorgverzekering. Bent u op zoek naar terminale zorg? Bel dan direct met onze afdeling zorgaanname via +31 411 760 712 of chat met ons via de knop rechtsonderin.

Ja dat kunnen wij. Onze zorgverleners kunnen de nachtzorg op zich nemen. U kunt contact op nemen via info@standbythuiszorg.nl en dan kunnen we samen kijken hoe we deze zorgvraag verder in kunnen gaan vullen.

Doe nu een aanvraag voor terminale zorg en wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat wij zo snel mogelijk voor u de zorg kunnen gaan organiseren.

Terminale zorg aanvragen