Op zoek naar terminale zorg aan huis?

Ontvang extra informatie over terminale zorg, palliatieve zorg, nachtzorg en 24 uurs zorg via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Terminale zorg van 3 tot 24 uur

Wanneer iemand de diagnose terminaal ziek heeft gekregen is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal een persoon binnen een bepaalde periode komen te overlijden. Een voorbeeld van een terminale ziekte is terminale kanker. Wanneer de diagnose terminaal ziek is gesteld moet er snel gehandeld worden. Is er bijvoorbeeld thuiszorg nodig of zal de cliënt naar een hospice moeten verhuizen? Dat is waar wij met Standby thuiszorg in beeld komen. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis. Hierdoor kunt u in alle rust enuw eigen omgeving de laatste levensfase positief afsluiten.

Terminale zorg via Standby

Onze dienstverlening begint bij het inventariseren van de zorgbehoeften van de terminale zieke en de persoonlijke wensen. Waar is ondersteuning bij nodig? Is blokzorg voldoende of is er behoefte aan 24-uurs zorg? Op basis hiervan adviseren wij u over wat wij met onze zorgverleners voor u kunnen betekenen. In veel gevallen kan uw zorgvraag binnen 24 uur worden opgestart met een ervaren team van zorgprofessionals. Ook helpen wij u bij het regelen van de vereiste hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis. Hierdoor zorgen wij voor alle gemakken zodat u volledig uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van terminale zorg

Wanneer u terminale zorg nodig heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor het persoonsgebonden budget (pgb). Hierdoor kunnen wij tot 60% meer zorg leveren dan het geval is bij reguliere thuiszorg. Wij begeleiden u hierin van A tot Z zodat dit persoonsgebonden budget zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Ook is het mogelijk om thuiszorg via Standby thuiszorg te krijgen zonder een persoonsgebonden budget. Standby thuiszorg is een ongecontracteerde thuiszorgorganisatie die in veel gevallen ook door zorg in natura vergoed kan worden.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >