Op zoek naar terminale zorg aan huis?

Informatie over terminale zorg, palliatieve zorg, nachtzorg en 24 uurs zorg? Laat je gegevens achter en download gratis onze brochure.

INFORMATIE AANVRAGEN

Terminale zorg 2 tot 24 uur per dag

Wanneer iemand de diagnose terminaal ziek heeft gekregen is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal een persoon binnen een bepaalde periode komen te overlijden.  Een voorbeeld van een terminale ziekte is terminale kanker. Wanneer de diagnose terminaal ziek is gesteld moet er snel gehandeld worden. Is er bijvoorbeeld thuiszorg nodig of zal de cliënt naar een hospice moeten verhuizen? Dat is waar wij met Standby thuiszorg in beeld komen. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis zodat u met alle rust in uw eigen omgeving de laatste levensfase kunt afsluiten. Onze missie: fijne thuiszorg leveren naar uw persoonlijke wensen.

Standby thuiszorg kan blokzorg leveren op verschillende dagen in de week, maar ook nachtzorg en 24 uurs zorg zijn een mogelijkheid. Onze vestigingen zitten in Boxtel, Oss, Tilburg en Eindhoven en zo proberen wij thuiszorg voor terminale ziekte te organiseren door het hele land.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Terminale thuiszorg via Standby

Onze dienstverlening begint bij het inventariseren van de zorgbehoeften van de terminale zieke en de persoonlijke wensen. Waar is ondersteuning bij nodig? Is blokzorg voldoende of is er behoefte aan 24 uurs zorg of nachtzorg? Op basis hiervan adviseren en informeren wij u over wat de zorgverleners voor u kunnen betekenen tijdens de laatste levensfase. In veel gevallen kan uw zorgvraag binnen 24 uur ingevuld en opgestart worden, evenals het organiseren van de hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis. Zo zorgen wij ondanks de terminale ziekte ervoor dat iemand zo lang mogelijk zichzelf kan blijven.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zorg tot wel 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Een klein team van gespecialiseerde zorgverleners die passen bij uw wensen.

Kosten van terminale zorg aan huis

Wanneer u terminale zorg nodig heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor het persoonsgebonden budget. Dit wordt ook wel PGB genoemd. Hierdoor kunnen wij tot 60% meer zorg leveren dan bij reguliere thuiszorg en zo wordt echt het meeste uit uw budget gehaald. Wij begeleiden u van A tot Z om dit persoonsgebonden budget zo optimaal mogelijk in te zetten voor terminale thuiszorg. Ook is het mogelijk om thuiszorg via Standby thuiszorg te krijgen zonder een persoonsgebonden budget. Standby thuiszorg is een ongecontracteerde thuiszorgorganisatie die in veel gevallen ook door zorg in natura vergoed kan worden. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze pagina over kosten van de thuiszorg.

Veelgestelde vragen

Wanneer u zorg nodig heeft komt u mogelijk in aanmerking voor het persoonsgebonden budget. Dit wordt ook wel PGB genoemd. Hierdoor kunnen wij tot 60% meer zorg leveren dan bij reguliere thuiszorg en zo wordt echt het meeste uit uw budget gehaald. Wij begeleiden u van A tot Z om dit persoonsgebonden budget zo optimaal mogelijk in te zetten voor terminale thuiszorg.

Ja dat kunnen wij. Onze zorgverleners kunnen de nachtzorg op zich nemen. U kunt contact op nemen via info@standbythuiszorg.nl en dan kunnen we samen kijken hoe we deze zorgvraag verder in kunnen gaan vullen.

Judith Geurts
Zorgaanname

Doe nu een aanvraag voor terminale zorg en onze afdeling zorgaanname neemt binnen 24 uur contact met u op om te kijken naar de invulling van uw terminale zorgvraag.

TERMINALE ZORG AANVRAGEN

Zorgen dat jij jezelf kan blijven