Thuis blijven wonen in de terminale fase?

Bel mij om de mogelijkheden te bespreken van thuiszorg in de terminale fase.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby Thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Wij nemen de zorg uit handen zodat u en uw naasten zich daar geen zorgen over hoeven te maken. U kunt zich dan volledig richten op een zo mooi mogelijk afscheid.

Thuiszorg in de terminale fase

Wanneer iemand de diagnose terminaal ziek heeft gekregen is er geen zicht meer op genezing van de ziekte en zal een persoon binnen een bepaalde periode komen te overlijden. Een voorbeeld van een terminale ziekte is terminale kanker. Wanneer de diagnose terminaal ziek is gesteld moet er snel gehandeld worden. Is er bijvoorbeeld thuiszorg nodig of zal de cliënt naar een hospice moeten verhuizen? Dat is waar wij met Standby thuiszorg in beeld komen. Wij stellen bij terminale zorg een klein team van gespecialiseerde zorgverleners samen voor de verzorging aan huis. Hierdoor kunt u in alle rust en uw eigen omgeving de laatste levensfase positief afsluiten.

Zorg via Standby thuiszorg

Onze dienstverlening begint bij het inventariseren van de zorgbehoeften van de terminale zieke en de persoonlijke wensen. Waar is ondersteuning bij nodig? Is blokzorg voldoende of is er behoefte aan 24-uurs zorg? Op basis hiervan adviseren wij u over wat wij met onze zorgverleners voor u kunnen betekenen. In veel gevallen kan uw zorgvraag binnen 24 uur worden opgestart met een ervaren team van zorgprofessionals. Ook helpen wij u bij het regelen van de vereiste hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis. Hierdoor zorgen wij voor alle gemakken zodat u volledig uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het werk als zorgverlener. Hierbij schakelen wij tussen jou als zzp’er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten bij thuiszorg

In veel gevallen kan thuiszorg in de terminale fase vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken