Op zoek naar thuiszorg bij reuma?

Wilt u meer informatie over langdurige zorg bij reuma? Laat dan uw gegevens achter en download een pdf met alle informatie.

INFORMATIE AANVRAGEN

De meeste vormen van reuma veroorzaken pijn en stijfheid in gewrichten of spieren. Dit zorgt ervoor dat iemand met reuma minder goed kan bewegen en daarmee beperkingen kan geven in het dagelijks leven. Hierdoor kan het lastig zijn om bepaalde taken te doen, zoals huishoudelijke werkzaamheden en de persoonlijke verzorging. Hiervoor kan thuiszorg geboden worden om ervoor te zorgen dat ook iemand met reuma gewoon thuis kan blijven wonen.

Thuiszorg bij reuma

Standby thuiszorg kan langskomen in blokken van 2 tot 24 uur per dag. Binnen deze blokken kan van alles gedaan worden. Hier kan ondersteund worden met de huishoudelijke taken, de boodschappen kunnen worden gedaan en er kan geholpen worden met de persoonlijke verzorging. Daarnaast kan er, als dat nodig is, ook verpleegtechnisch ondersteund worden door onze zorgverleners.

Bent u op zoek naar langdurige thuiszorg bij reuma? Doe dan via onderstaande knop een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en eventuele vragen kunnen worden beantwoord.

LANGDURIGE ZORG AANVRAGEN

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering