Persoonlijke verzorging aan huis

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over persoonlijke verzorging en ouderenzorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Persoonlijke verzorging

Onder persoonlijke verzorging vallen alle taken die ter ondersteuning zijn van de dagelijkse bezigheden. Hierbij kunt u denken aan wassen, aankleden en scheren, maar ook bijvoorbeeld het verschonen van het bed of helpen bij naar het toilet gaan. Verzorging kan tijdelijk zijn, omdat u iets gebroken heeft en hierdoor niet meer alles zelf kunt, maar verzorging kan ook voor een langdurige periode zijn. Verzorging kan daarbij vallen onder een onderdeel van de WLZ.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Verzorging aan huis via Standby thuiszorg

Wanneer u verzorging nodig heeft, kan dit door Standby thuiszorg georganiseerd worden. Wij bieden ondersteuning vanaf 2 uur per dag. Dit kan zijn alleen voor de verzorging, maar dit kan ook zijn in combinatie met verpleging en verzorging. Standby thuiszorg stelt voor u een team van zelfstandige zorgverleners samen en zij komen bij u aan huis voor de (dagelijkse) verzorging. U bepaalt wanneer de zorgverleners bij u langskomen en wat de taken zijn waarbij zij u zullen ondersteunen.

Starten met verzorging via Standby thuiszorg

Indien u verzorging nodig heeft, kan Standby thuiszorg in veel gevallen binnen 48 uur een team voor u opzetten. Wilt u hiermee van start gaan? Doe dan via onderstaande knop een aanvraag voor verzorging en ouderenzorg aan huis. Heeft u in de tussentijd al vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van de afdeling zorgaanname via 0411 – 688 399 of stuur een mailtje naar zorgaaname@standbythuiszorg.nl.

THUISZORG AANVRAGEN

  • Menny Landman zorgaanname
  • Medewerker Standby thuiszorg - Nicole Jorna
  • Jurgen Jorna zorgaanname