Particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg nodig? Laat hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden te bespreken of bel direct naar ons.

Direct bellen

Particuliere zorg aan huis via Standby thuiszorg

Wanneer er behoefte ontstaat aan thuiszorg, wilt u dat deze zorg zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Via de reguliere thuiszorg wordt het aantal uren zorg of begeleiding dat u ontvangt gebaseerd op de gestelde zorgindicatie. Indien u meer uren wenst dan er wordt geïndiceerd, kunt u ook kiezen voor particuliere zorg aan huis. Particuliere thuiszorg heeft vaak als doel om iemand zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

Wat houdt particuliere thuiszorg in?

Particuliere thuiszorg is een oplossing voor iedereen die (meer) zorg aan huis nodig heeft. Bij reguliere thuiszorg krijgt u een indicatie voor een bepaalde hoeveelheid zorg en de daarbij behorende activiteiten. In tegenstelling tot reguliere thuiszorg, kan particuliere zorg compleet naar uw wensen worden ingericht. Zo heeft u alle keuzevrijheid en behoudt u de volledige regie over uw eigen situatie.

Vrijblijvend meer informatie
Brochure aanvragen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Soorten particuliere zorg aan huis

De behoefte aan (meer) zorg kan voortkomen uit verschillende soorten situaties. Wij bieden dan ook particuliere thuiszorg welke altijd aansluit bij uw wensen. Ons vaste team aan zorgverleners ondersteunt u middels begeleiding, verzorging of verpleging. Of het nu gaat om particuliere ouderenzorg aan huis, zorg bij dementie, chronische ziekte of terminale zorg. Wij werken met blokken vanaf 3 uur tot zelfs 24 uur zorg. Zo kunnen we op verschillende dagdelen ondersteuning bieden. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor particuliere nachtzorg. Welke zorgvraag u ook heeft, wij helpen u met een geschikte oplossing.

Kosten bij particuliere thuiszorg

Er zijn verschillende vergoedingen als het gaat om particuliere thuiszorg. De tarieven zijn namelijk afhankelijk van de invulling en de hoeveelheid zorg die u af wenst te nemen. Er zijn vergoedingen mogelijk met het persoonsgebonden budget (PGB) vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Onze specialisten kunnen u adviseren of zelfs helpen bij het aanvragen van de juiste vergoeding.

Lees meer over de kosten >

Particuliere zorg bij Standby

Wij vinden het belangrijk om met onze zorg zo veel mogelijk aandacht te bieden voor de persoon achter de zorgvraag. We geloven niet in het ‘one size fits all’ principe, maar in zorg waarbij u zelf de regie kunt behouden. Ons doel is dat iemand zo lang mogelijk thuis kan wonen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen voor een tijdelijke, kortere of langere periode.

Lees meer over Standby thuiszorg >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 186 beoordelingen

Bij uitval wordt vervanging gezocht, dus er komt vrijwel altijd iemand. Lieve, betrokken verzorgers.

7.1
Geplaatst 14 januari

Voor onze tante nachtzorg aangevraagd. Goede en vriendelijke service. Goede communicatie met zorgverleners. Het stopzetten ging ook moeiteloos. Goede ervaring. Zeker aan te bevelen.

8.8
Geplaatst 13 januari

Toegewijde, betrokken en deskundige mensen die verder gaan dan de gebruikelijke zorg.

10
Geplaatst 11 januari