Op zoek naar zorg bij Parkinson?

Ontvang extra informatie over zorg bij Parkinson via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Thuiszorg vanaf 3 tot 24 uur per dag

Wanneer u lijdt aan de ziekte van Parkinson kan dit zorgen voor lichamelijke beperkingen. Denk hierbij aan onder andere trillen, moeilijk praten, stijve armen en stijve benen. De oorzaak hiervan bevindt zich in de hersenen. Deze hersencellen zijn aangetast en functioneren niet meer zoals het hoort. Met als gevolg dat bepaalde lichamelijke functies worden beperkt en u de controle over uw spieren verliest. Op den duur zal hiervoor verzorging benodigd zijn. Een verpleegtehuis is hier een goede oplossing voor, maar ook met thuiszorg kunt u deze zorg krijgen. Hierdoor kunt u namelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven zoals u bent gewend. Wij helpen u graag verder om de juiste zorg aan te bieden.

Thuiszorg bij Parkinson

De ziekte van Parkinson is een chronische ziekte. Dit betekent dat er geen kans meer is op genezing van de ziekte. Wij vinden het belangrijk dat u altijd uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is waar Standby thuiszorg in beeld komt. Onze zorgverleners komen in kleine en betrokken teams bij u langs in blokken van 3 tot 24 uur per dag. Zij zullen alle taken en verzorging bieden die u nodig heeft.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

Zorg door

heel Nederland

Afgestemd op

uw wensen

Persoonlijk team

van zorgverleners

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van zorg bij Parkinson

In veel gevallen kan thuiszorg bij Parkinson vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Deze vergoeding wordt veelal gegeven in de vorm van het persoonsgebonden budget (pgb) of zorg in natura. Onze zorgspecialisten denken hierover graag met u mee om te kijken naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >