Op zoek naar zorg bij Parkinson?

Wilt u meer informatie over langdurige zorg bij de ziekte van Parkinson. Laat uw gegevens achter en download een gratis pdf met alle benodigde informatie.

INFORMATIE AANVRAGEN

Thuiszorg van 2 tot 24 uur per dag

Wanneer u lijdt aan de ziekte van Parkinson kan dit zorgen voor lichamelijke beperkingen. Denk aan onder andere trillen, moeilijk praten, stijve armen en stijve benen. Dit alles ontstaat vanuit de hersenen. De hersencellen worden aangetast waardoor bepaalde functies van uw lichaam worden beperkt zoals de controle over de spieren.

Doordat deze beperkingen optreden, is er op termijn vaak verzorging nodig. U kunt dan naar een verpleeghuis of hospice, maar ook thuiszorg bij Parkinson is mogelijk.

Lees meer over thuiszorg bij chronische ziekte >

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorg bij Parkinson

De ziekte van Parkinson is een chronische ziekte. Dit betekent dat er geen kans meer is op genezing van ziekte. Het zou fijn zijn als ut toch gewoon thuis kunt blijven wonen, ondanks de gebreken. Dat is waar Standby thuiszorg in beeld komt. Ondanks uw ziekte kunt u gewoon thuis blijven wonen. Onze zorgverleners komen bij u langs in blokken van 2 tot 24 uur per dag en vervullen de taken die nodig zijn om u lekker uzelf te laten blijven.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Hulp bij door u gewenste activiteiten.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zorgverleners die écht de tijd voor u maken.

Wat kost thuiszorg?

Wanneer u de ziekte van Parkinson heeft, is over het algemeen een WLZ-indicatie afgegeven. Hierdoor is het mogelijk de kosten van uw thuiszorg te vergoeden vanuit de wetgeving voor langdurige zorg. U kunt bij Standby thuiszorg zowel gebruik maken van het persoonsgebonden budget als zorg in natura. Wij adviseren u hier graag over.

Meer weten over de kosten van thuiszorg? >

Judith Geurts
Zorgaanname

Thuiszorg bij hartfalen aanvragen

Doe vrijblijvend een aanvraag voor thuiszorg bij hartfalen. Wij nemen binnen 1 dag telefonisch contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden met uw zorgvraag.

THUISZORG AANVRAGEN