Op zoek naar zorg bij Parkinson?

Bel mij om de mogelijkheden van zorg bij Parkinson te bespreken.

Belafspraak inplannen

Thuiszorg vanaf 3 tot 24 uur per dag

Wanneer u lijdt aan de ziekte van Parkinson kan dit zorgen voor lichamelijke beperkingen. Denk hierbij aan onder andere trillen, moeilijk praten, stijve armen en stijve benen. De oorzaak hiervan bevindt zich in de hersenen. Deze hersencellen zijn aangetast en functioneren niet meer zoals het hoort. Met als gevolg dat bepaalde lichamelijke functies worden beperkt en u de controle over uw spieren verliest. Op den duur zal hiervoor verzorging benodigd zijn. Een verpleegtehuis is hier een goede oplossing voor, maar ook met thuiszorg kunt u deze zorg krijgen. Hierdoor kunt u namelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven zoals u bent gewend. Wij helpen u graag verder om de juiste zorg aan te bieden.

Thuiszorg bij Parkinson

De ziekte van Parkinson is een chronische ziekte. Dit betekent dat er geen kans meer is op genezing van de ziekte. Wij vinden het belangrijk dat u altijd uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is waar Standby thuiszorg in beeld komt. Onze zorgverleners komen in kleine en betrokken teams bij u langs in blokken van 3 tot 24 uur per dag. Zij zullen alle taken en verzorging bieden die u nodig heeft.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door heel

Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig? Bel dan Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Kosten van zorg bij Parkinson

In veel gevallen kan thuiszorg bij Parkinson vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Deze vergoeding wordt veelal gegeven in de vorm van het persoonsgebonden budget (pgb) of Zorg in Natura (ZiN).  Standby thuiszorg levert zorg bij een pgb-budget. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >