Op zoek naar palliatieve zorg thuis?

Bel mij om de mogelijkheden van palliatieve zorg te bespreken.

Belafspraak inplannen

Thuiszorg bij de palliatieve fase

Er is sprake van palliatieve zorg wanneer er voor de cliënten geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Echter is het verschil met terminale zorg dat palliatieve zorg jaren kan duren. Bij zorg in de terminale fase wordt gesproken van overlijden op korte termijn (3 maanden of minder). Het primaire doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven voor de cliënt te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Wij van Standby thuiszorg kunnen u helpen met onder andere verpleging en 24-uurs zorg.

Palliatieve zorg via Standby thuiszorg

Wanneer u palliatief bent kunt u ervoor kiezen om uw laatste levensfase door te brengen in uw eigen huis en uw eigen vertrouwde omgeving. Palliatieve thuiszorg biedt hiervoor de mogelijkheid. U kunt dan verpleging, verzorging en begeleiding aan huis krijgen tot wel 24 uur per dag. Standby thuiszorg kan u hierbij ondersteunen. Wij vormen op basis van uw wensen een klein team van zelfstandige en professionele zorgverleners die voor u klaar staan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

24 uurs zorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig?

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Kosten van palliatieve zorg

Wanneer u palliatief bent, heeft u vaak een indicatie waarmee u zorg kunt krijgen. Dit betekent dat de zorg vergoed in de meeste gevallen vergoed zal worden vanuit de zorgverzekering. Op basis van uw indicatie wordt er vastgesteld hoeveel uur per dag u thuiszorg kunt ontvangen. Dit kan oplopen tot wel 24 uur zorg per dag. Onze afdeling zorgaanname denkt hierover graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in om gebeld te worden.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november