Op zoek naar palliatieve zorg thuis?

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over terminale-/palliatieve zorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Thuiszorg voor de palliatieve fase

Er is sprake van palliatieve zorg wanneer er voor de cliënten geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Echter is het verschil met terminale zorg dat palliatieve zorg jaren kan duren. Bij terminale zorg wordt er gesproken van overlijden op korte termijn (3 maanden of minder). Het primaire doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven van de cliënt te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Bij palliatieve zorg kan Standby u helpen met:

  • Verpleging
  • Begeleiding
  • Persoonlijke verzorging
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Aandacht voor lichamelijke, sociale en psychische dimensies
  • Zorg van 3 tot 24 uur per dag
  • Een klein team van gespecialiseerde zorgverleners die passen bij uw wensen

Wilt u meer weten over Standby thuiszorg en palliatieve zorg? Neem dan gerust contact op.

Palliatieve zorg via Standby thuiszorg

Wanneer u palliatief bent kunt u ervoor kiezen om uw laatste levensfase door te brengen in uw eigen huis en uw eigen omgeving. Palliatieve thuiszorg biedt hiervoor de mogelijkheid. U kunt dan verpleging, verzorging en begeleiding aan huis krijgen tot wel 24 uur per dag. Standby thuiszorg kan u hierbij ondersteunen. Wij vormen op basis van uw wensen een klein team van zelfstandige zorgverleners en zij zullen de zorg voor u op zich nemen.

Kosten van thuiszorg

Wanneer u palliatief bent, heeft u vaak een indicatie. Dit betekent dat de zorg vergoed kan worden vanuit de zorgverzekering. Op basis van uw indicatie worden er een aantal uren per dag gegeven voor thuiszorg. Dit kan tot wel 24 uur per dag zijn.

Lees meer over kosten van thuiszorg en doe de gratis vergoedingscheck >

Thuiszorg aanvragen

Standby thuiszorg kan palliatieve zorg in veel gevallen dezelfde dag al inzetten. Doe daarom een aanvraag voor thuiszorg via onderstaande knop. Wij nemen binnen 1 dag contact met u op en kijken zo samen naar de verschillende mogelijkheden.

THUISZORG AANVRAGEN

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering