Op zoek naar ouderenzorg aan huis?

Meer informatie over ouderenzorg aan huis? Vul uw gegevens in en download onze gratis brochure.

INFORMATIE AANVRAGEN

Ouderenzorg vanaf 2 uur per dag

De Nederlandse ouderen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zij willen alles zelf bepalen en genieten van de vrijheid. Dat is ook de visie van de overheid. Haar beleid is erop gericht dat ouderen ook echt zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij gezondheidsproblemen ondersteunt de overheid ouderen met zorg en hulp voor thuis.

Ouderenzorg aan huis wordt aangeboden ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Thuiszorg is om te beginnen bedoeld voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke klachten die nog thuis wonen, maar kan ook worden ingezet om partners of familie van iemand die zorg nodig heeft te ontlasten (de mantelzorgers).

Lees meer over het ontlasten van de mantelzorger >

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ouderenzorg via Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg bepaalt u zelf welke zorg u krijgt en wanneer. Wij faciliteren u in een klein, door u gekozen team van professionele, zelfstandige zorgverleners die u helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Deze zorg wordt gefaciliteerd vanaf 2 uur aaneengesloten tot wel 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Begeleiding, verzorging en verpleging aan huis.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zorg op de momenten die u kiest.

Kosten van ouderenzorg via Standby

Ouderenzorg aan huis wordt over het algemeen vergoed door de zorgverzekering. Ook is een vergoeding via de WLZ of de gemeente mogelijk. Dit is afhankelijk van uw situatie. Vergoeding van de zorg is mogelijk op basis van het Persoonsgebonden Budget (PGB) of vanuit zorg in natura. Standby thuiszorg is een ongecontracteerde thuiszorgorganisatie. Wij kijken graag met u mee hoe we op basis van uw situatie de financiering van de thuiszorg kunnen organiseren.

Lees meer over de vergoeding van thuiszorg >

Menny Landman zorgaanname

Menny Landman

Zorgaanname

Past thuiszorg via Standby bij uw wensen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag voor ouderenzorg aan huis. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op, beantwoorden al uw vragen en kijken wat wij met Standby voor uw zorgvraag kunnen gaan betekenen.

OUDERENZORG AANVRAGEN

Zorgen dat jij jezelf kan blijven