Ouderenzorg2019-03-19T12:28:32+00:00

Op zoek naar ouderenzorg aan huis?

Meer informatie over ouderenzorg aan huis? Vul uw gegevens in en wij sturen u informatie toe. (Informatie over chronische zorg is toepasbaar op ouderenzorg.)

De Nederlandse ouderen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zij willen alles zelf bepalen en genieten van de vrijheid. Dat is ook de visie van de overheid. Haar beleid is erop gericht dat ouderen ook echt zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij gezondheidsproblemen ondersteunt de overheid ouderen met zorg en hulp voor thuis.

Herkent u dit en/of staat u achter deze visie van de overheid? Lees dan snel verder.

Thuiszorg bij ouderen

Ouderenzorg aan huis wordt aangeboden ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Denk bijvoorbeeld aan dagbesteding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Thuiszorg is om te beginnen bedoeld voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke klachten die nog thuis wonen, maar kan ook worden ingezet om partners of familie van iemand die zorg nodig heeft te ontlasten (de mantelzorgers).

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg bepaalt u zelf welke zorg u krijgt en wanneer. Wij faciliteren u in een klein, door u gekozen team van professionele, zelfstandige zorgverleners die u helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Deze zorg wordt gefaciliteerd vanaf 2 uur aaneengesloten tot wel 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Is dit iets voor u, uw partner of uw familielid? Doe dan snel een aanvraag voor ouderenzorg. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op, beantwoorden al uw vragen en kijken wat wij met Standby voor deze zorgvraag kunnen gaan betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering