Nachtzorg aan huis

Laat hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden van nachtzorg aan huis te bespreken of bel ons direct.

Belafspraak inplannen

Nachtzorg bij Standby thuiszorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan. Ook bij een ziektebeeld als Alzheimer of dementie kan er ’s nachts ondersteuning nodig zijn. In deze gevallen is het fijn als de hulp ’s nachts geboden kan worden in de vorm van thuiszorg, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen.

Wat houdt nachtzorg in?

Tijdens een nachtzorg staat er een zorgverlener continue klaar om u te helpen wanneer dit nodig is. Dit wordt ook wel een waaknacht genoemd en is mogelijk vanaf 8 uur aaneengsloten. De zorgverlener zal bij u zijn en helpen met bijvoorbeeld het toedienen van medicatie of kan met u praten als u niet kunt slapen.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Ontlasting van de mantelzorger

Wanneer uw naaste ziek is en er continue zorg nodig is, zijn vaak de nachten erg eng. Op dit moment kunt u hier als mantelzorger over het algemeen niet bij zijn of is het erg zwaar om bij uw naaste aanwezig te zijn. Nachtzorg kan een goede manier zijn om u als mantelzorger te ontlasten. Er kan dan aan huis iemand langskomen voor een waak- of een slaapnacht waardoor u even kunt bijkomen van de zware taak als mantelzorger.

Kosten van nachtzorg

Nachtzorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling zorgaanname helpt u daarom graag bij het vinden van een geschikte oplossing die past bij uw situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >