Nachtzorg thuis

Wilt u nachtzorg aan huis bespreken? Laat hier uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden te bespreken of bel ons direct!

Belafspraak inplannen

Wat houdt nachtzorg thuis in?

Tijdens een nachtzorg aan huis staat er een zorgverlener continue klaar om u te helpen wanneer dit nodig is. Dit wordt ook wel waaknacht genoemd en is mogelijk vanaf 8 uur aaneengesloten. De zorgverlener zal bij u zijn en helpen met bijvoorbeeld het toedienen van medicatie of kan met u praten als u niet kunt slapen.

Nachtzorg bij Standby thuiszorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan. Ook bij een ziektebeeld als Alzheimer of dementie kan er ’s nachts ondersteuning nodig zijn. In deze gevallen is het fijn als de hulp ’s nachts geboden kan worden in de vorm van thuiszorg, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

24 uurs zorg

Zorg door

heel Nederland

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Ontlasting van de mantelzorger

Wanneer uw naaste ziek is en er continue zorg nodig is, zijn vaak de nachten erg eng. Op dit moment kunt u hier als mantelzorger over het algemeen niet bij zijn of is het erg zwaar om bij uw naaste aanwezig te zijn. Nachtzorg kan een goede manier zijn om u als mantelzorger te ontlasten. Er kan dan aan huis iemand langskomen voor een waaknacht waardoor u even kunt bijkomen van de zware taak als mantelzorger.

Kosten van nachtzorg

Nachtzorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling zorgaanname helpt u daarom graag bij het vinden van een geschikte oplossing die past bij uw situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november