Ontlasten van de mantelzorg?

Bel mij over om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Belafspraak inplannen

De waarde van een mantelzorger

Een mantelzorger is iemand die voor een langere periode zorg aan iemand geeft. Vaak is dit iemand die dicht bij u staat zoals bijvoorbeeld een partner, familielid of goede vriend(in). Mantelzorg is enorm belangrijk en zelfs onmisbaar in de meeste situaties. Veel mensen onderschatten de waarde van een mantelzorger aangezien dit in de meeste gevallen onbetaalde zorg is. Daarnaast is dit werk vaak fysiek zwaar en tijdsintensief waardoor een mantelzorger al snel overbelast raakt met alle gevolgen van dien.

Ontlasten van de mantelzorger

Het is belangrijk dat u als mantelzorger de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van thuiszorg. Of dit nu gaat om een tijdelijke of langdurige periode; hier zijn tal van oplossingen voor. Samen met u gaan wij kijken wat uw wensen en behoeften als mantelzorger zijn. Op basis van deze wensen en behoeften zullen wij vervolgens een persoonlijk team van zorgverleners samenstellen om de verzorging (deels) over te nemen. Hierdoor raakt u als mantelzorger niet overbelast én wordt de benodigde zorg gegeven.

Thuiszorg in plaats van mantelzorg

Bij Standby thuiszorg hebben wij al 20 jaar ervaring in het geven van professionele en gepaste zorg aan huis, vanaf 3 uur aaneengesloten. Samen met u denken wij graag na over een oplossing, zodat u óf uw familieleden hierin volledig of deels ontzorgd worden. Wij hebben meerdere vestigingen door Nederland waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt is. Onze zorgverleners kunnen vaak al binnen 24 uur de zorg bij u thuis opstarten. Of dit nu gaat om palliatief, terminaal, chronisch of zorg bij dementie; wij hebben veelal geschikte zorgverleners.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door heel

Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz),  Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onderaanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze zorgspecialisten helpen u daarom graag bij het vinden van een geschikte oplossing die past bij uw situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse (huishoudelijke) taken, op een manier die bij u past. Denk hierbij ook aan verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Is er geen match? Geen enkel probleem! Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een andere zorgverlener die bij u past. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >