Op zoek naar langdurige thuiszorg?

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over langdurige zorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Langdurige zorg thuis vanaf 2 uur per dag

Langdurige zorg is zorg voor iemand die langere tijd ziek is en daarbij zorg nodig heeft. Denk hierbij aan iemand met een chronische ziekte zoals dementie of Parkinson, maar ook ouderenzorg kan onder langdurige zorg vallen. In veel gevallen kan mantelzorg een goede oplossing zijn voor iemand die langdurig zorg nodig heeft. Toch is dit op de lange termijn vaak erg lastig. Mantelzorgers raken overbelast en hebben ondersteuning nodig in de taken. Standby thuiszorg kan deze ondersteuning bieden. Wij kunnen thuiszorg aanbieden vanaf 2 uur per dag door heel Nederland. Momenteel zijn wij gevestigd in Boxtel, Tilburg, Eindhoven en Oss. Bent u op zoek naar langdurige zorg? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Vind jouw dichtstbijzijnde vestiging >

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Is zorg thuis via Standby thuiszorg iets voor u?

Standby thuiszorg kan thuiszorg bij langdurige ziekte voor u organiseren. Dit doen wij vanaf 2 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, gemotiveerd team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dan is geen probleem! Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen en wij zoeken een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Uitbreiding van zorg zonder problemen.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Een vast team van zorgverleners.

Kosten van langdurige thuiszorg

Wanneer u langdurige zorg nodig heeft, kan het zijn dat u valt onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). In dit geval krijgt u een WLZ-indicatie en kan de zorg vergoed worden vanuit de WLZ. Indien u deze indicatie niet heeft, kan er ook gekeken worden over de langdurige zorg aan huis vergoed kan worden via de zorgverzekeraar of vanuit de gemeente.

Lees meer informatie over de vergoeding van langdurige zorg >

Bernadet Gelinck

Zorgaanname

Wilt u langdurige zorg thuis via Standby thuiszorg? Doe dan een aanvraag voor langdurige zorg via onderstaande knop. Iemand van de afdeling zorgaanname zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

LANGDURIGE ZORG AANVRAGEN

Zorgen dat jij jezelf kan blijven