Op zoek naar langdurige thuiszorg?

Ontvang extra informatie over langdurige zorg via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Langdurige thuiszorg bij Standby

Als iemand langere tijd ziek is en zorg nodig heeft spreken wij over langdurige zorg. Denk hierbij aan een chronische ziekte zoals bijvoorbeeld dementie of Parkinson. Ook ouderenzorg kan onder langdurige zorg vallen. Op de korte termijn is een mantelzorger vaak een goede oplossing, maar op de langere termijn wordt dit erg lastig. Mantelzorgers raken overbelast en hebben extra ondersteuning nodig in de taken. Standby thuiszorg kan deze ondersteuning bieden in de vorm van thuiszorg. Thuiszorg bieden wij aan vanaf 3 uur aaneengesloten per dag door heel Nederland. Wij hebben meerdere vestigingen waardoor er altijd wel een vestiging bij u in de buurt is!

Past zorg via Standby thuiszorg bij u?

Standby thuiszorg kan thuiszorg bij langdurige ziekte voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van langdurige zorg

Wanneer u langdurige zorg nodig heeft, kan het zijn dat u valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). In dit geval krijgt u een Wlz-indicatie en wordt de zorg volledig vergoed. Indien u deze indicatie niet heeft, kan er gekeken worden of deze vergoed kan worden via de zorgverzekeraar of vanuit de gemeente. Onze zorgspecialisten denken hierover graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >