Op zoek naar langdurige thuiszorg?

Bel mij om de mogelijkheden van thuiszorg bij langdurige zorg te bespreken.

Belafspraak inplannen

Langdurige thuiszorg bij Standby

Als iemand langere tijd ziek is en zorg nodig heeft spreken wij over langdurige zorg. Denk hierbij aan een chronische ziekte zoals bijvoorbeeld dementie of Parkinson. Ook ouderenzorg kan onder langdurige zorg vallen. Op de korte termijn is een mantelzorger vaak een goede oplossing, maar op de langere termijn wordt dit erg lastig. Mantelzorgers raken overbelast en hebben extra ondersteuning nodig in de taken. Standby thuiszorg kan deze ondersteuning bieden in de vorm van thuiszorg. Thuiszorg bieden wij aan vanaf 3 uur aaneengesloten per dag door heel Nederland. Wij hebben meerdere vestigingen waardoor er altijd wel een vestiging bij u in de buurt is!

Past zorg via Standby thuiszorg bij u?

Standby thuiszorg kan thuiszorg bij langdurige ziekte voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De voordelen van 24 uurs zorg

24 uurs zorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

24 uurs zorg

Zorg door heel

Nederland

24 uurs zorg

Vast team van

gecertificeerde

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van langdurige zorg

Wanneer u langdurige zorg nodig heeft, kan het zijn dat u valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). In dit geval krijgt u een Wlz-indicatie en wordt de zorg volledig vergoed. Indien u deze indicatie niet heeft, kan er gekeken worden of deze vergoed kan worden via de zorgverzekeraar of vanuit de gemeente. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november