Op zoek naar korte zorgmomenten aan huis?

Bel mij om de mogelijkheden van korte zorgmomenten aan huis te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Korte zorgmomenten vanaf 3 uur per dag

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen. Zelf de regie in handen en genieten van de vrijheid in hun eigen, vertrouwde omgeving. Dit is ook de visie van de overheid. Haar beleid is erop gericht dat iedereen ook echt zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijft wonen. Maar soms hebben mensen hier wel wat hulp bij nodig. Hulp bij de dagelijkse terugkerende handelingen, zoals douchen, een ontbijtje maken en medicatie innemen. Maar ook boodschappen doen, een wandeling maken of gewoon gezellig samen de krant lezen en een kopje koffie drinken behoort tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u al vanaf 3 uur per dag zorg ontvangen.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

thuiszorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Zorg via Standby thuiszorg

Standby thuiszorg kan thuiszorg voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Kosten bij korte zorgmomenten

Korte zorgmomenten thuis worden over het algemeen vergoed door uw zorgverzekering. Ook wordt dit vaak vergoed via de Wet langdurige zorg (Wlz) of de gemeente en is volledig afhankelijk van uw situatie. Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz, de Zvw en de gemeente in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >