Thuiszorg nodig bij kanker?

Ontvang extra informatie over zorg bij kanker via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Thuiszorg bij kanker

Kanker is een ziekte waarbij de verschillende cellen in het lichaam ongecontroleerd gaan delen. Hierdoor komen er te veel cellen in het lichaam die zich gaan hechten aan verschillende weefsels in het lichaam. Ook kan het zijn dat de overige cellen zich gaan verplaatsen naar andere delen van het lichaam. Hierdoor tasten de kankercellen de goede cellen aan en kunnen er complicaties ontstaan.

Helaas is het in veel gevallen nog steeds erg lastig om kanker volledig te behandelen. Afhankelijk van het type kanker en het stadium waarin het zich verkeerd, neemt de kans tot genezing af. Bij de behandeling van kanker kan er gekozen worden voor curatie (genezing) en palliatieve zorg (het verzachten van de pijn). De meest voorkomende vormen van kanker zijn protstaatkanker, longkanker, darmkanker en borstkanker.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorg bij curatie

In het geval van curatie, ofwel genezing van de kanker, is er meestal extra zorg benodigd. Wij als thuiszorg organisatie kunnen deze zorg geven waardoor u in uw eigen vertrouwde omgeving kunt wonen met de juiste zorg. Hierdoor kunt u zich volledig gaan focussen op uw genezingsproces. Deze zorg wordt veelal gegeven in de vorm van langdurige zorg vanaf 3 uur tot 24 uur per dag.

Palliatieve thuiszorg

In het geval van palliatieve zorg, dus het verzachten van de pijn, is er vaak behoefte aan gespecialiseerde zorg. In de meeste gevallen van palliatieve zorg is dit vaak terminaal waarbij er geen uitzicht meer is op genezing. Met behulp van terminale zorg kunt u uw laatste levensfase in uw eigen vertrouwde omgeving op een positieve manier afsluiten. Wij helpen u hierbij door zorg te geven vanaf 3 uur tot 24 uur per dag. Hierdoor bent u niet meer alleen in deze lastige fase.

De kracht van Standby thuiszorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

Zorg door

heel Nederland

Afgestemd op

uw wensen

Persoonlijk team

van zorgverleners

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 02 (24/7 bereikbaar)

Kosten van zorg bij kanker

Wanneer u extra zorg nodig heeft bij kanker, kan het zijn dat u valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). In dit geval krijgt u een Wlz-indicatie en wordt de zorg volledig vergoed. Indien u deze indicatie niet heeft, kan er gekeken worden of deze vergoed kan worden via de zorgverzekeraar of vanuit de gemeente. Onze zorgspecialisten denken hierover graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 02 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >