Op zoek naar zorg bij hartfalen?

Bel mij over om de mogelijkheden van langdurige zorg bij hartfalen te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby Thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Gespecialiseerde zorg 24 uur per dag

Wanneer iemand de diagnose hartfalen krijgt, betekent dit dat het hart minder goed kan knijpen of omdat het hart zich minder goed kan vullen met bloed. Hierdoor wordt er minder bloed in het lichaam rondgepompt dan normaal. Dit kan leiden tot een vermindering van de lichamelijke mogelijkheden en kan ervoor zorgen dat iemand medicijnen nodig heeft en zijn of haart eet en drink patroon moet gaan aanpassen.

In het begin hebben cliënten met hartfalen meestal geen klachten, maar dit kan langzaam verergeren. Symptomen die vaak voorkomen bij mensen met hartfalen zijn vermoeidheid, kortademigheid en het vasthouden van vocht. Helaas is hartfalen een chronische ziekte en is het dus iets waar iemand levenslang aan vast zit. Een hartinfarct is iets wat hier ook vaak bij komt kijken.

Thuiszorg bij hartfalen

Extra hulp in de huishouding kan in het begin een goede aanvulling zijn voor de cliënt omdat dit vaak veel energie kost. Dit is vaak iets waar de mantelzorger in beginsel mee aan de slag gaat. Het kan ook zijn dat er behoefte is aan verzorging en verpleging. Wanneer dit het geval is, is vaak mantelzorg niet genoeg. Daarom kunnen wij met Standby thuiszorg de mantelzorgers ontlasten. Wij kunnen de hulp in de huishouding, verzorging en verpleging overnemen en indien nodig nog meer. Onze zorgverleners kunnen in blokken van 3 tot 24 uur per dag langskomen en de taken uitvoeren waar u of de cliënt behoefte aan heeft.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De voordelen van 24 uurs zorg

24 uurs zorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

24 uurs zorg

Zorg door heel

Nederland

24 uurs zorg

Vast team van

gecertificeerde

zorgverleners

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november
telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van thuiszorg

Thuiszorg via Standby thuiszorg wordt veelal vergoed vanuit de zorgverzekering. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat dit vergoed wordt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U kunt hierbij de zorg via het persoonsgebonden budget (pgb),  Zorg in Natura (ZiN) of als particulier aanvragen bij Standby thuiszorg. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken