Op zoek naar zorg bij hartfalen?

Vul uw gegevens in en download een gratis pdf met extra informatie over langdurige zorg bij hartfalen via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Zorg aan huis tot 24 uur per dag

Wanneer iemand de diagnose hartfalen krijgt, betekent dit dat het hart minder goed kan knijpen of omdat het hart zich minder goed kan vullen met bloed. Hierdoor wordt er minder bloed in het lichaam rondgepompt dan normaal. Dit kan leiden tot een vermindering van de lichamelijke mogelijkheden en kan ervoor zorgen dat iemand medicijnen nodig heeft en zijn of haart eet en drink patroon moet gaan aanpassen.

In het begin hebben cliënten met hartfalen meestal geen klachten, maar dit kan langzaam verergeren. Symptomen die vaak voorkomen bij mensen met hartfalen zijn vermoeidheid, kortademigheid en het vasthouden van vocht. Helaas is hartfalen een chronische ziekte en is het dus iets waar iemand levenslang aan vast zit. Een hartinfarct is iets wat hier ook vaak bij komt kijken.

Meer informatie over chronische zorg >

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Thuiszorg bij hartfalen

Extra hulp in de huishouding kan in het begin een goede aanvulling zijn voor de cliënt omdat dit vaak veel energie kost. Dit is vaak iets waar de mantelzorger in beginsel mee aan de slag gaat. Het kan ook zijn dat er behoefte is aan verzorging en verpleging. Wanneer dit het geval is, is vaak mantelzorg niet genoeg. Daarom kunnen wij met Standby thuiszorg de mantelzorgers ontlasten. Wij kunnen de hulp in de huishouding, verzorging en verpleging overnemen en indien nodig nog meer. Onze zorgverleners kunnen in blokken van 2 tot 24 uur per dag langskomen en de taken uitvoeren waar u of de cliënt behoefte aan heeft.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zorgverleners die de tijd hebben voor u.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zo lang mogelijk thuis wonen.

Financiering van thuiszorg bij hartfalen

De zorg bij hartfalen kan over het algemeen worden vergoed. Afhankelijk van de zorgbehoefte kan dit vergoed worden vanuit de gemeente, de zorgverzekering of het zorgkantoor. Hierdoor is het mogelijk om ondanks de diagnose hartfalen zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Meer informatie over financiering van thuiszorg >

Judith Geurts
Zorgaanname

Thuiszorg bij hartfalen aanvragen

Doe via onderstaande knop een aanvraag voor langdurige zorg. Wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op over uw zorgvraag en de mogelijkheden.

LANGDURIGE ZORG AANVRAGEN