Op zoek naar chronische zorg aan huis?

Ontvang extra informatie over chronische zorg via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Zorg bij chronische ziekte vanaf 3 uur per dag

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten zoals bijvoorbeeld Parkinson of dementie. Eventueel bijkomende klachten van deze soorten ziekten kunnen met medicijnen en de juiste zorg wel worden verminderd. Thuiszorg is hier een goede aanvulling op om de kwaliteit van het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kunt u blijven doen wat u zelf wilt en helemaal uzelf blijven. Omdat mantelzorgers vaak overbelast worden met het geven van dit soort zorgen raden wij altijd aan om direct te starten met thuiszorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Past zorg via Standby thuiszorg bij u?

Standby thuiszorg kan thuiszorg bij chronische ziekte voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandige zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van zorg bij chronische ziekte

Bij chronische ziekte is thuiszorg een goede oplossing om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zichzelf kunt blijven en de mantelzorger ontlast wordt. In de meeste gevallen wordt dit volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de gegeven indicatie. Wij helpen u met het aanvragen van eventuele budgetten en indicaties zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Onze zorgspecialisten adviseren u hier graag over.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >