Zorg bij een chronische ziekte?

Bel mij om de mogelijkheden van thuiszorg bij een chronische ziekte te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Zorg aan huis bij een chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten zoals bijvoorbeeld Parkinson of dementie. Eventueel bijkomende klachten van deze soorten ziekten kunnen met medicijnen en de juiste zorg wel worden verminderd. Thuiszorg is hier een goede aanvulling op om de kwaliteit van het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kunt u blijven doen wat u zelf wilt en helemaal uzelf blijven. Omdat mantelzorgers vaak overbelast worden met het geven van dit soort zorgen raden wij altijd aan om direct te starten met thuiszorg.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Zorg via Standby thuiszorg

Standby kan thuiszorg bij een chronische ziekte voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Kosten van thuiszorg

In veel gevallen kan thuiszorg bij een chronische ziekte vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de kosten >

Onze werkwijze

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 178 beoordelingen

inzet van zeer bekwame ZZP-ers door Standby ook op het moment dat er iemand werd ingezet waarmee er geen klik was, heeft standby zeer adequaat gereageerd en dezelfde dag nog een ander ingezet. Mijn moeder van 88 jaar heeft mede dankzij Standby nog een paar waardevolle weken thuis mogen zijn

8.8
Geplaatst 23 mei

Verschil tussen particulier en eerdere opname in verpleeghuis is heel groot! Hier 24 uur omringd en aandacht van fijne/goede zorgmedewerkers en activiteiten (bloemschikke, kleuren, tv kijken en aan de grote tafel zitten met z'n allen! Meer persoonljke aandacht wat ook nodig is! De zorgvilla is nieuw, fraai en luxe opgezet en er is een gezellige (Brabantse) sfeer. En vooral de keuken/kok mag genoemd worden: gewoon heerlijk!

8.7
Geplaatst 18 mei

De aandacht die ik krijg is erg goed. Zonder de steun gaat het niet leuken.

8.3
Geplaatst 17 mei