Zorg bij een chronische ziekte?

Bel mij om de mogelijkheden van thuiszorg bij een chronische ziekte te bespreken.

Belafspraak inplannen

Wil jij werken voor Standby thuiszorg? Leuk! Klik op deze link voor meer informatie.

Zorg aan huis bij een chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten zoals bijvoorbeeld Parkinson of dementie. Eventueel bijkomende klachten van deze soorten ziekten kunnen met medicijnen en de juiste zorg wel worden verminderd. Thuiszorg is hier een goede aanvulling op om de kwaliteit van het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kunt u blijven doen wat u zelf wilt en helemaal uzelf blijven. Omdat mantelzorgers vaak overbelast worden met het geven van dit soort zorgen raden wij altijd aan om direct te starten met thuiszorg.

Vrijblijvend meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

thuiszorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Zorg via Standby thuiszorg

Standby kan thuiszorg bij een chronische ziekte voor u aanbieden. Dit doen wij vanaf 3 uur per dag aaneengesloten. U kunt zelf bepalen wanneer onze zorgverleners bij u langskomen en bij welke activiteiten zij u ondersteunen. Wij stellen een klein, professioneel team van zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag en indien gewenst proberen we dit met hetzelfde team van zorgverleners te organiseren.

Kosten van thuiszorg

In veel gevallen kan thuiszorg bij een chronische ziekte vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Onze werkwijze

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >