Begeleiding aan huis

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over begeleiding en ouderenzorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Persoonlijke begeleiding kan ervoor zorgen dat iemand langer thuis kan blijven wonen. Het kan ervoor zorgen dat de dagelijkse dingen allemaal wat prettiger worden en dat er weer structuur in uw dag komt. De zorgverleners van Standby thuiszorg kunnen u hierbij ondersteunen.

Wat houdt begeleiding aan huis in?

Begeleiding kan in allerlei situaties naar voren komen. Dit kan in blokken per dag zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook een onderdeel van de 24 uurs zorg aan huis zijn. De begeleiding is er echt om u te helpen met de dagelijkse dingen. Denk hierbij aan ondersteuning met het koken en het boodschappen doen. Dit kunt u samen met de zorgverlener doen of, wanneer dit niet mogelijk is, kan de zorgverlener deze taken van u overnemen. Een zorgverlener die bij u langskomt voor begeleiding kan ook samen met u een wandeling maken of gezellig een kopje koffie drinken.

Begeleiding thuis via Standby thuiszorg

Wanneer u kiest voor begeleiding aan huis via Standby thuiszorg stellen wij voor u een team van zelfstandige zorgverleners samen. Op basis van uw begeleidingsbehoefte wordt er een planning gemaakt en komen de zorgverleners bij u aan huis om bijvoorbeeld te ondersteunen bij het koken of om samen met u een wandeling te gaan maken. Heeft u geen klik met een van de zorgverleners uit het team? Dat is geen probleem! Dan gaan wij op zoek naar een nieuwe zorgverlener om het team te versterken. Op deze manier vullen wij uw begeleidingsvraag in en kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Starten met begeleiding via Standby thuiszorg

Past begeleiding via Standby thuiszorg bij u? Neem dan contact met ons op via 0411 – 688 399 of doe een aanvraag voor ouderenzorg via onderstaande knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om begeleiding aan huis te organiseren.

INFORMATIE AANVRAGEN

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering