Op zoek naar 24-uurs zorg aan huis?

Ontvang extra informatie over 24-uurs zorg aan huis via Standby thuiszorg.

Extra informatie aanvragen

Thuiszorg voor 24 uur per dag

Wanneer iemand continu zorg nodig heeft kan 24-uurs zorg aan huis een goede oplossing zijn. Dit kan zijn in een situatie waarbij een cliënt zich bevindt in een terminale fase, wanneer iemand palliatieve zorg nodig heeft of wanneer er sprake is van vergevorderde dementie. Standby thuiszorg biedt 24-uurs zorg aan door heel Nederland. Met meerdere vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. De thuiszorg kan veelal binnen 24 uur worden opgestart met een professioneel team aan zorgverleners.

24-uurs zorg via Standby thuiszorg

Bij 24-uurs zorg wordt is er 24 uur per dag een zorgverlener bij u thuis aanwezig om de gewenste zorg te bieden. Er werkt een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners bij u thuis en vervult de taken die volgens u gedaan moeten worden. Denk hierbij aan verpleging en dagelijkse taken. Is er geen match tussen u en een zorgverlener? Geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een andere geschikte zorgverlener. Op die manier ontvangt u zorg op een manier die bij u past in uw eigen vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Wij staan voor u klaar!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten van 24-uurs zorg

Deze vorm van thuiszorg kan vaak vanuit verschillende financieringsstromen voor u worden vergoed. Dit is volledig afhankelijk van uw indicatie en persoonlijke situatie. Bent u langdurig ziek en is de behoefte aan 24-uurs zorg een gevolg van deze ziekte? Dan kunt u wellicht vergoeding krijgen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Ook is het mogelijk dat u deze vergoeding kunt krijgen vanuit uw zorgverzekeraar of de gemeente. Onze zorgspecialisten denken hierover graag met u mee.

Lees meer over de kosten >

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij zullen altijd op zoek gaan naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Extra informatie aanvragen?

Bel (088) 018 02 09 of vul het onderstaande formulier in

Onze zorgpartners

Zorgverlener worden bij Standby?

Standby thuiszorg bemiddelt tussen jou als zelfstandig zorgverlener (zzp’er) en de cliënt met complexe zorgvragen. Je zult hierbij cliënten bezoeken in blokken van minimaal 3 uur tot 24 uur aaneengesloten. Onze cliënten zul je dan bijvoorbeeld gaan helpen met de verzorging in alle facetten. Als zelfstandig zorgverlener kun jij je focussen op hetgeen je écht leuk vindt; verzorging. De volledige backoffice zullen wij tot ons nemen!

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >