24 uurs zorg aan huis

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over terminale- en 24 uurs zorg via Standby thuiszorg.

INFORMATIE AANVRAGEN

Op zoek naar thuiszorg voor 24 uur per dag?

Wanneer iemand continu zorg nodig heeft, kan 24 uurs zorg aan huis een goede oplossing zijn. Dit kan zijn in een situatie waarbij een cliënt zich bevindt in een terminale fase, wanneer iemand die palliatief is of wanneer er sprake is van vergevorderde dementie. Standby thuiszorg biedt 24 uurs zorg aan door heel Nederland. We hebben momenteel vestigingen in Boxtel, Oss, Eindhoven en Tilburg, maar ook buiten deze regio’s hebben wij zorgverleners actief. Bent u op zoek naar 24 uurs zorg? Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt. In veel gevallen kunnen we de zorg binnen 24 uur voor u opstarten.

Bekijk de verschillende vestigingen >

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hoe werkt thuiszorg via Standby?

De naam zegt het eigenlijk al. Er wordt 24 uur per dag zorg bij u aan huis geleverd. Er werkt een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners bij u thuis en vervult de taken die volgens u gedaan moeten worden. Denk hierbij aan verpleging en verzorging, maar ook huishoudelijke hulp en het vervangen van de oude bloemen in de vaas. Is er geen match tussen u en de zorgverlener? Geen probleem! Dan zoeken wij voor u een nieuwe aanvulling op het huidige thuiszorgteam.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Verpleging, verzorging en begeleiding thuis.

Kosten van 24 uurs zorg aan huis

Indien u thuiszorg nodig heeft kan dit vanuit verschillende financieringsstromen voor u vergoed worden. Dit is afhankelijk van uw indicatie. Bent u langdurig ziek en is de behoefte aan 24 uurs zorg een gevolg van deze langdurige ziekte? Dan kunt u wellicht vergoeding krijgen uit de WLZ. Is er geen sprake van langdurige ziekte, dan kunt u ook de 24 uurs zorg vergoed krijgen vanuit uw zorgverzekeraar of vanuit de gemeente. Bij Standby thuiszorg hebben wij veel kennis van de verschillende financieringsmogelijkheden binnen de thuiszorg en adviseren wij u graag.

Meer informatie over de kosten van thuiszorg >

Menny Landman zorgaanname

Menny Landman
Zorgaanname

24 uurs zorg aanvragen

Via onderstaande knop kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen u dan binnen 24 uur bellen om te kijken naar uw 24 uurs zorgvraag.

24 UURS ZORG AANVRAGEN