Thuis blijven wonen met 24-uurs zorg?

Bel mij om de mogelijkheden van thuiszorg bij 24-uurs zorg te bespreken.

Belafspraak inplannen

Thuiszorg voor 24 uur per dag

Wanneer iemand continu zorg nodig heeft kan 24-uurs zorg aan huis een goede oplossing zijn. Standby thuiszorg biedt 24-uurs zorg aan door heel Nederland. Met meerdere vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. De thuiszorg kan veelal binnen 24 uur worden opgestart met een professioneel team aan zorgverleners.

Thuiszorg via Standby thuiszorg

Bij 24-uurs zorg is er 24 uur per dag een zorgverlener bij u thuis aanwezig om de gewenste zorg te bieden. Er werkt een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners bij u thuis en vervult de taken die volgens u gedaan moeten worden. Denk hierbij aan verpleging en dagelijkse taken. Is er geen match tussen u en een zorgverlener? Geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een andere geschikte zorgverlener. Op die manier ontvangt u zorg op een manier die bij u past in uw eigen vertrouwde omgeving.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De kracht van Standby thuiszorg

clock

Zorg binnen

24 uur opgestart

maps and flags

Zorg door

heel Nederland

check mark

Afgestemd op

uw wensen

nurse

Vast team van

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Kosten bij 24-uurs zorg

In veel gevallen kan 24-uurs zorg vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners.  Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Telefonisch extra informatie ontvangen over huishoudelijke hulp

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Verzekeraars waar we mee werken

Wil jij werken bij Standby thuiszorg?

Bij Standby thuiszorg ga je aan het de slag als zorgverlener. Dit kan zowel in vaste dienst als op flexibele basis. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 3 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Lees meer over het werken bij Standby thuiszorg >