Met 24 uurs zorg thuis blijven wonen.

24 uurs zorg aan huis? Bel ons direct om de mogelijkheden te bespreken of plan een belafspraak in.

Direct bellen

24 uurs zorg via Standby thuiszorg

Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is kan 24 uurs zorg de uitkomst bieden. Bij deze zorg is er dag en nacht een zorgverlener aanwezig waardoor thuis wonen nog steeds mogelijk blijft. Standby thuiszorg kan de 24 uurs zorg snel aanbieden met een professioneel team van gecertificeerde zorgverleners. De zorg kan vaak al binnen een werkdag worden opgestart.

Vrijblijvend meer informatie
Brochure aanvragen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De voordelen van 24 uurs zorg

24 uurs zorg

Zorg binnen

24 uur opgestart

24 uurs zorg

Zorg door heel

Nederland

24 uurs zorg

Vast team van

gecertificeerde

zorgverleners

telephone

Thuiszorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 02 09(24/7 bereikbaar)

Wanneer 24 uurs zorg?

Soms is het niet meer mogelijk om zelfstandig thuis te blijven wonen. De zorgvraag wordt te groot of de mantelzorger kan de zorg niet meer dragen. Door 24 uurs thuiszorg blijft thuis wonen toch mogelijk. Bij deze zorg is er dag en nacht verpleging in huis. Deze verpleging verzorgt de patiënt en ontlast de mantelzorger. De zorg kan tijdelijk of voor een langere periode worden ingezet. Deze zorg wordt vaak ingezet bij terminale patiënten en als palliatieve zorg. Zo blijft het mogelijk om in de laatste fase thuis afscheid te nemen.

24 uurs zorg kan ook een overbrugging zijn, wanneer er bijvoorbeeld een wachttijd is voor een opname of een verblijf in een zorginstelling. De zorgverleners kunnen in deze tussentijd de ideale oplossing voor u bieden. Daarnaast wordt deze zorg ook veel ingezet voor patienten met dementie. Zij kunnen op deze manier langer thuis blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving.

24 uurs zorg en Standby thuiszorg

Door ons grote netwerk van zorgverleners kunnen wij snel schakelen bij een aanvraag voor 24 uurs zorg. Standby thuiszorg heeft zorgverleners door heel Nederland. Als u bij ons een aanvraag neerlegt voor 24 uurs zorg dan gaan wij direct kijken welk team van zorgverleners geschikt zijn voor de aanvraag. Onze zorgverleners zijn gecertificeerd en bieden kwalitatief hoge zorg. Het is daarom ook mogelijk om verschillende soorten medische zorg te verzorgen tijdens de 24 uurs zorg. Standby thuiszorg kan deze zorg door heel Nederland aanbieden.

Wat valt onder 24 uurs zorg?

Bij 24 uurszorg is een zorgverlener de hele dag en nacht bij u thuis aanwezig om de gewenste zorg te bieden. Er werkt een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners bij u thuis en vervult de taken die volgens u gedaan moeten worden. Denk hierbij aan verpleging en dagelijkse taken. De zorgverleners kunnen medische handelingen uitvoeren. Ook kunnen zij ondersteuning bieden bij dagelijkse taken.

Op die manier ontvangt u zorg op een manier die bij u past in uw eigen vertrouwde omgeving.

Hoe 24 uurs zorg aanvragen?

Indien u direct de 24 uurs zorg wil aanvragen kunt u contact opnemen met onze afdeling zorgadvies. Zij zijn 24 uur per dag te bereiken op het nummer 088-0180200. Zij spreken met u de zorgvraag door en zullen advies geven. Indien u vrijblijvend meer informatie wil ontvangen kunt u een belafspraak inplannen. U wordt dan op het door u gekozen tijdstip gebeld.

Wat kost 24 uurs zorg?

De vergoeding van 24 uurs zorg is afhankelijk van de indicatie. In veel gevallen kan 24 uurszorg vergoed worden vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet (Zvw). Standby thuiszorg levert zorg vanuit de Wlz en Zvw in pgb-vorm. Ook zonder indicatie is het mogelijk om particuliere zorg te ontvangen. Onze afdeling zorgaanname denkt graag met u mee naar de meest geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Dit is Standby thuiszorg

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast team van zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij alledaagse taken, verpleging en verzorging. Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven en zorg krijgt die bij u persoonlijk past.

Lees meer over ons >

Telefonisch extra informatie ontvangen

Bel (088) 018 02 00 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november

Verzekeraars waar we mee werken