24 uurs zorg2019-01-15T13:27:48+00:00

24 uurs zorg aan huis

Laat uw gegevens achter en download een pdf met extra informatie over 24 uurs zorg via Standby thuiszorg.

Op zoek naar 24 uurs zorg aan huis?

24 uurs zorg wordt vaak ingezet wanneer iemand zich bevind in een terminale fase, wanneer iemand palliatief is of wanneer er sprake is van vergevorderde dementie. In deze fases is verhuizen vaak er lastig. Daarom streven wij met Standby thuiszorg ernaar dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Om dit te verwezenlijken bieden wij 24 uurs zorg aan. De naam zegt het al, er zal voor u 24 uur per dag en 7 dagen per week een professionele zorgverlener aanwezig zijn bij u thuis.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hoe werkt het?

Er wordt in de 24 uurs zorg bij u thuis gewerkt met een vast zorg team van zelfstandige, professionele zorgverleners. Het zorgteam verleent persoonlijke verzorging en verpleging, maar is daarnaast ook begeleidend. Het zorgteam is samen verantwoordelijk voor de zorg en alle andere gewenste taken, zoals de vaatwasser inruimen, oude bloemen uit de vaas halen en de hond uitlaten. Is er geen match tussen zorgverlener en zorgvrager? Geen probleem! Dan zoeken wij voor u een nieuwe aanvulling op het huidige team.

24 uurs zorg thuis

Standby thuiszorg biedt 24 uurs zorg aan huis door heel Nederland. Momenteel hebben wij vestigingen in Boxtel, Oss, Eindhoven en Tilburg waar allemaal 24 uurs zorg georganiseerd kan worden. Woont u niet in een van deze regio’s? Geen probleem! Wij gaan op zoek naar een passend team dat 24 uurs zorg kan bieden bij u thuis.

Kosten van de zorg

In een terminale situatie is deze zorg in de meeste gevallen zonder eigen bijdrage te realiseren. Dit kan middels een zorgindicatie die door Standby thuiszorg georganiseerd kan worden. Wilt u meer weten over Standby thuiszorg en de zaken rondom 24 uurs zorg? Neem dan direct contact met ons op.

24 uurs zorg via Standby thuiszorg is voor u?

Past 24 uurs zorg via Standby thuiszorg bij uw situatie? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag voor 24 uurs zorg via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We streven ernaar binnen 24 uur de aanvraag in behandeling te nemen. Is er sprake van spoed? Bel dan 0411 688 399.