Zorgaanbod van Standby thuiszorg

Thuiszorg nodig? Bel ons direct of laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Direct bellen

Thuiszorg is dé oplossing

Wanneer iemand ouder of ziek wordt, neemt vaak de behoefte aan thuiszorg toe. Standby thuiszorg kan in de meeste gevallen een geschikte oplossing zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in complexe zorgvragen vanaf 3 uur tot en met 24 uur per dag aaneengesloten. Onze zorgverleners zullen dan de gewenste verzorging, verpleging en begeleiding komen bieden in de eigen thuissituatie.

Meer informatie over thuiszorg?
Brochure aanvragen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Keuze op basis van uren zorg:

24 uurs zorg

Bij 24 uurs zorg is er 24 uur per dag een professionele zorgverlener aanwezig om de benodigde verzorging, verpleging en begeleiding te bieden in de eigen thuissituatie.

Meer informatie

3 tot 12 uur zorg

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen.

Meer informatie

Nachtzorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan.

Meer informatie

Wij bieden o.a. thuiszorg bij:

Dementie

Iemand met dementie zal steeds vaker wat vergeten. Uiteindelijk leidt dementie tot geheugenproblematiek en zelfs tot mogelijke denk- en taalproblemen. Thuiszorg is een fijne oplossing zodat deze personen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Meer informatie

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Onze professionele zorgverleners komen in een klein en betrokken team langs om de gewenste zorg te geven en levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Terminale zorg

Er is sprake van terminale zorg wanneer een persoon ziek is en binnen 3 maanden komt te overlijden. Onze zorgverleners kunnen in dit geval zelfs 12- of 24-uur per dag zorg verlenen. Op deze manier kan de laatste levensfase in de eigen, vertrouwde omgeving worden afgesloten.

Meer informatie

De kracht van Standby thuiszorg

24 uurs zorg

Langere

zorgmomenten

thuiszorg

Zorg in uw

vertrouwde omgeving

24 uurs zorg

Afgestemd op

uw wensen

24 uurs zorg

Persoonlijk team

van zorgverleners

telephone

Met spoed zorg nodig? Bel Standby!

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Verzekeraars waar we mee werken

Cliënten aan het woord

9.0 gemiddeld 182 beoordelingen

Heel te vrede met zorg medewerkster

9.9
Geplaatst 23 november

Mijn ouders voelen zich echt thuis bij Ome Jan. Er is veel aandacht voor ze en ze worden lekker verwend. Ook is er veel aandacht voor de familie.

9.8
Geplaatst 22 november

Snelle beschikbaarheid zorg, goede zorgverleners. Overdracht tussen de verschillende zorgverleners kan meer gestructureerd.

8.9
Geplaatst 16 november