Zorgaanbod2019-04-02T11:44:36+00:00

Het zorgaanbod van Standby thuiszorg

Thuiszorg vanaf 2 uur per dag

Standby thuiszorg is een thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van complexe zorgvragen. U kunt hierbij denken aan terminale-/24 uurs zorg, langdurige-/chronische zorg en ouderenzorg. Standby thuiszorg organiseert op basis van uw zorgbehoefte een klein team van zelfstandige zorgverleners. Zij komen bij u langs op de momenten die u kiest. Dit doen wij vanaf 2 uur aaneengesloten. Tussentijdse uitbreiding van de zorg is mogelijk tot 24 uur per dag. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende thuiszorgmogelijkheden die wij aanbieden met Standby thuiszorg.

Ouderenzorg

Standby thuiszorg levert ouderenzorg aan huis, zoals verzorging, verpleging en begeleiding. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Lees verder >

Langdurige zorg

Langdurige- of chronische zorg aan huis is een goed alternatief voor een hospice of verpleeghuis. Standby thuiszorg maakt dit voor u mogelijk.

Lees verder >

Terminale zorg

Met terminale zorg aan huis kunt u in de laatste levensfase in uw eigen, rustige omgeving blijven. Hierdoor kunt u alles in een prettige omgeving afsluiten.

Lees verder >

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.