Zorgaanbod van Standby thuiszorg

Thuiszorg is dé oplossing

Wanneer iemand ouder of ziek wordt, neemt vaak de behoefte aan goede zorg toe. Standby thuiszorg kan in de meeste gevallen een geschikte oplossing zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in complexe zorgvragen vanaf 3 uur tot en met 24 uur per dag aaneengesloten. Onze zorgverleners zullen dan de gewenste verzorging, verpleging en begeleiding komen bieden in de eigen thuissituatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wij bieden o.a. thuiszorg bij:

Dementie

Iemand met dementie zal steeds vaker wat vergeten. Uiteindelijk leidt dementie tot geheugenproblematiek en zelfs tot mogelijke denk- en taalproblemen. Thuiszorg is een fijne oplossing zodat deze personen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Meer informatie

Chronische ziekte

Een chronische ziekte wordt ook wel een langdurige ziekte genoemd. Er zijn verschillende vormen van chronische ziekten. Onze professionele zorgverleners komen in een klein en betrokken team langs om de gewenste zorg te geven en levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Terminale zorg

Er is sprake van terminale zorg wanneer een persoon ziek is en binnen 3 maanden komt te overlijden. Onze zorgverleners kunnen in dit geval zelfs 12- of 24-uur per dag zorg verlenen. Op deze manier kan de laatste levensfase in de eigen, vertrouwde omgeving worden afgesloten.

Meer informatie

Keuze op basis van uren zorg

3 tot 12 uur zorg

Bij korte zorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning op verschillende dagdelen geboden. Hierdoor kan iemand zonder problemen thuis blijven wonen.

Meer informatie

24-uurs zorg

Bij 24-uurs zorg is er 24 uur per dag een professionele zorgverlener aanwezig om de benodigde verzorging, verpleging en begeleiding te bieden in de eigen thuissituatie.

Meer informatie

Nachtzorg

Er zijn verschillende situaties waarin nachtzorg gevraagd wordt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan.

Meer informatie

Als u niet precies weet wat u nodig heeft:

Thuiszorg

De benodigde zorg hoeft niet altijd vooraf duidelijk te zijn. Thuiszorg is in de meeste gevallen een geschikte oplossing. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie

telephone

Met spoed zorg nodig?

088 - 018 0200(24/7 bereikbaar)

Verzekeraars waar we mee werken