Thuiszorg in Tilburg

Zorg aan huis van 2 tot 24 uur per dag

Direct zorg regelen

Op zoek naar thuiszorg in Tilburg?

Wanneer je ouder wordt kan de behoefte aan zorg toenemen. In veel gevallen is de reguliere thuiszorg dan niet genoeg of raken de mantelzorgers overbelast. Ook kan het een grote wens zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen in sommige gevallen tot en met de laatste levensfase. Standby thuiszorg kan u hierbij ondersteunen. Wij bieden zorg in blokken van 2 tot 24 uur per dag aan huis. Deze zorg is volledig aangepast aan de wensen van de cliënt en kan vaak vergoed worden door de zorgverzekeraar. Dit doen wij met Standby thuiszorg al ruim 20 jaar en sinds 2018 ook in Tilburg. Vanuit onze vestiging in Tilburg wordt zorg georganiseerd in Tilburg, maar ook in onder andere Waalwijk, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Breda.

Begeleiding, verzorging en verpleging thuis

Standby thuiszorg is gespecialiseerd in het organiseren van complexe zorgvragen aan huis. Denk hierbij aan chronische zorgvragen als dementie of Parkinson, maar ook mensen die terminaal zijn en graag thuis hun laatste levensfase willen afsluiten. Wij stellen een team van zelfstandige zorgverleners samen die bij u aan huis zorg komen leveren op de tijden die voor u het beste uitkomen. De zorgverleners kunnen u dan begeleiden, verzorgen en/of verplegen. In overleg met u wordt besloten welke activiteiten er nodig zijn om voor u een goede zorg te kunnen leveren.

Kosten van thuiszorg

Thuiszorg via Standby thuiszorg wordt over het algemeen volledig vergoed. Afhankelijk van uw situatie kan dit vergoed worden door de zorgverzekering, de gemeente of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Het is bij Standby thuiszorg mogelijk om zelf uw budget in beheer te houden en de zorg in te kopen vanuit het PGB. Daarnaast kan Standby thuiszorg ook zorg in natura aanbieden.

Lees meer over de kosten van thuiszorg in Tilburg >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Partner van een cliënt

Wij zijn erg blij met de zorg via Standby thuiszorg. We kunnen zelf aangeven op welke tijden de zorgverleners bij ons langskomen. Er is een vaste tijd en we hoeven niet af te wachten hoe laat de zorgverlener bij ons voor de deur komt te staan. Een hele fijne organisatie!

Thuiszorg beoordeling cliënt

Dochter van een oud-cliënt

Er werd dagelijks gerapporteerd, zodat wij in het weekend konden ‘bij-lezen’. Als het nodig was werd er overlegd met het team en met de zorgcoördinator, waardoor de belasting voor ons, mantelzorgers, goed te dragen was.

Bent u op zoek naar zorg aan huis? Doe dan een vrijblijvende aanvraag bij Standby thuiszorg. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Thuiszorg aanvragen
Zorgen dat jij jezelf kan blijven