Thuiszorg in Roermond

Zorg waar en wanneer u het nodig heeft

THUISZORG AANVRAGEN

Thuiszorg in regio Roermond

De behoefte aan zorg kan plotseling toenemen. Een chronische ziekte kan verergeren of u loopt een andere ziekte op waardoor u zorg nodig heeft. Het is belangrijk dat, ondanks uw ziekte, u zo lang mogelijk uzelf kunt blijven. Dit is waar wij bij Standby thuiszorg naar streven. Wij leveren zorg aan huis van 2 tot 24 uur per dag. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Huishoudelijke hulp kan hier een onderdeel van zijn, maar is niet de hoofdtaak. Vanuit onze vestiging in Roermond organiseren wij thuiszorg in Roermond zelf maar ook in de omliggende steden en dropen zoals Horn, Buggenum en Melick.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlNivoZorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Thuiszorg beoordeling cliënt

Kinderen van een oud-cliënt

Dankzij de waardige en professionele ondersteuning van Nivozorg is pap tot het laatste moment thuis in zijn vertrouwde omgeving kunnen blijven. Voor een luisterend oor of ondersteuning van de naaste familie werd ook tijd gevonden.

Lees hier de gehele review >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Vrouw en zoon van een oud-cliënt

Mijn zoon heeft de spierziekte van Duchenne en heeft ontzettend veel zorg nodig.Ik heb samen met Nivozorg afspraken gemaakt omtrent zijn verzorging en die zijn tot in de puntjes uitgevoerd.Heel vriendelijk/deskundig personeel die goed naar mijn zoon luisterden.Ook qua facturering ging goed.Duidelijk en overzichtelijk zodat de Svb direct kon uitbetalen.Netjes in pdf vorm.Nivorog namens mijn zoon en ik:Een dikke pluim voor jullie inzet.

Lees hier de gehele review >

Bent u op zoek naar thuiszorg in Roermond of omgeving? Doe dan een aanvraag voor thuiszorg bij Standby thuiszorg. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op en bekijken samen de verschillende mogelijkheden.

THUISZORG AANVRAGEN

Zorgen dat jij jezelf kan blijven