Standby thuiszorg Oss

Altijd thuiszorg in de buurt

Vestiging Standby thuiszorg in Oss

Onze vestiging van Standby thuiszorg in Oss is de eerste Brabantse vestiging die naast het hoofdkantoor is geopend. Judith Geurts is vestigingsmanager van Standby thuiszorg Oss en zij draagt zorg voor het invullen van chronische- en terminale zorgvragen in de omgeving Oss. Denk hierbij aan de gemeenten Oss, Uden en Bernheze, maar ook Grave en Druten.

Wat deze vestiging zo uniek maakt is haar locatie. Het kantoor van Standby thuiszorg Oss is gevestigd is in het Anton Jurgens Huis. Hier zitten verschillende andere partijen gevestigd zoals een huisartsenpraktijk, een apotheek en een fysiotherapeut. Doordat we allemaal zo dicht bij elkaar in de buurt zitten is samenwerken heel makkelijk en kunnen we zo het beste cliënten in de omgeving ontmoeten en vervolgens ondersteunen.

Vestiging Standby thuiszorg Oss

Op zoek naar thuiszorg in Oss?

Bent u op zoek naar thuiszorg in Oss? Dan kunnen wij van Standby thuiszorg u helpen. U kunt contact met ons opnemen via oss@standbythuiszorg.nl of via 0412 257 700. U kunt natuurlijk ook bij ons op kantoor binnenlopen. Het adres is Schadewijkstraat 8.

Recente artikelen

Mooi Mens Judith Boeijen

Mooi Mens Judith Geurts

Het voelt fijn als ik een beeld heb bij de cliënt en zij bij mij.
Je merkt dat er dan vaak meer…
Lees verder >

Een dag als cliëntmanager

Je kent ze vast wel, de cliëntmanager van Standby…
Lees verder >

Locatie

Standby thuiszorg Oss
+31 (0)412 – 257 700
Schadewijkstraat 8 – Kamer 203
5348 BC Oss
oss@standbythuiszorg.nl

Afspraak plannen
Zorgen dat jij jezelf kan blijven