Thuiszorg in Oss

Thuiszorg aangepast aan uw wensen

Direct zorg aanvragen

Thuiszorg in regio Oss

Goede zorg is iets wat voor veel mensen vanzelfsprekend is. Toch is het een hele uitdaging om de zorg te vinden die bij u past. Heeft u behoefte aan korte zorgmomenten of juist hele lange? Maakt het uit wie er aan uw bed staat? Wil u thuis blijven wonen? Dit zijn allemaal vragen die opkomen bij het regelen van zorg. Standby thuiszorg biedt verschillende mogelijkheden voor zorg van 2 tot 24 uur per dag. Vanuit onze vestiging in Oss organiseren wij thuiszorg in Oss, maar ook in Uden, Bernheze, Grave en Druten.

Langdurige zorgmomenten aan huis

Standby thuiszorg levert langdurige zorg aan huis. We starten vanaf 2 uur per dag en bieden zorg aan tot 24 uur per dag. Deze zorgmomenten zijn volledig aangepast aan uw wensen. Zorgvragen die vaak bij Standby thuiszorg voorkomen zijn:

Kosten van thuiszorg in Oss

Onze regieverpleegkundigen kunnen voor u de indicatie stellen om te bepalen op hoeveel zorg u recht heeft. Hiervoor komen wij bij u op huisbezoek. Wilt u meer zorg dan voor u is geïndiceerd? Dan kunt u dit particulier bijleggen. Wij proberen u hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees meer over kosten van thuiszorg >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Familie van een oud-cliënt

De medewerkers van Standby Thuiszorg zijn erg betrokken bij het wel en wee van de cliënt en de naasten. Op hun vakgebied zijn ze zeer deskundig en professioneel, zowel in de verzorging als in de omgang met de gezins- en familieleden.De medewerkers hebben een groot empathisch vermogen en gaan goed om met meningen en houdingen van betrokkenen. Het belang van de cliënt staat voor hen boven alles en iedereen.

Bekijk de volledige beoordeling >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Kinderen van een oud-cliënt

Voor ons was het fijn dat deze zorg zo geregeld kon worden, mijn moeder was blij dat ze weer thuis was in haar laatste levensfaze.

Bekijk de volledige beoordeling >

Bent u op zoek naar thuiszorg in de regio Oss? Vraag dan geheel vrijblijvend thuiszorg aan bij Standby thuiszorg. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op en kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

thuiszorg aanvragen
Zorgen dat jij jezelf kan blijven