Thuiszorg in Eindhoven

Altijd zorg bij u in de buurt

Direct thuiszorg aanvragen

Op zoek naar thuiszorg in de omgeving Eindhoven?

Thuiszorg is een behoefte die plotseling kan opkomen of toenemen. Bijvoorbeeld omdat u plotseling ziek wordt of dat een chronische ziekte verergerd. Vaak is mantelzorg een eerste stap als het gaat om thuiszorg, maar op lange termijn is dit vaak niet meer vol te houden voor de mantelzorgers. Het inschakelen van een thuiszorgorganisatie ter ondersteuning of overname van de mantelzorg is dan een goede uitkomst. Standby thuiszorg in Eindhoven heeft veel ervaring in het organiseren van thuiszorg samen met de mantelzorgers. Vanuit onze vestiging in Eindhoven organiseren wij thuiszorg voor onder andere Eindhoven, Oirschot, Best en Veldhoven.

Thuiszorg volledig op uw wensen gericht

Bij thuiszorg is het belangrijk dat uw wensen centraal staan. De zorg moet toegankelijk zijn en passen bij uw ritmes en gewoontes zodat u dit niet op late leeftijd nog moet gaan aanpassen. Standby thuiszorg is gespecialiseerd in chronische- en terminale zorg. Hierbij kunt u denken aan thuiszorg bij dementie en Parkinson, maar ook bij bijvoorbeeld terminale kanker of hartfalen. Dit organiseren wij onder andere vanuit onze vestiging in Eindhoven.

Kosten van thuiszorg in Eindhoven

Zorg aan huis wordt over het algemeen volledig vergoed. Afhankelijk van uw indicatie kan dit via de zorgverzekering, de gemeente of de WLZ. Wij hebben veel ervaring met de verschillende financieringsstromen en kijken hierbij graag met u mee. Heeft u nog geen indicatie voor de zorgverzekeraar? Dan kan onze regieverpleegkundige bij u op huisbezoek komen en deze indicatie voor u doen.

Lees meer over kosten van thuiszorg >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Partner van een cliënt

Al tijdens het 1e telefoongesprek wist de medewerkster van Standby wie er bij goed zou aansluiten bij mijn man. Dus dezelfde dag was de “oppas” voor mijn man al geregeld. Ook de verdere organisatie voor thuiszorg verliep goed. De lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. Vriendelijke zorgzame mensen die weten hoe ze met mijn man moeten omgaan. Dankzij de goed geregelde zorg ga ik binnenkort met een gerust hart een paar dagen weg.

Bekijk de gehele beoordeling >

Thuiszorg beoordeling cliënt

Familie van een cliënt

Door de hulp van Standby Thuiszorg, lukte het om nog een tijdje zelfstandig te blijven wonen. De verzorgenden waren lief en geduldig. Contact met Standby liep heel soepel, iedereen was behulpzaam, of het nu ging om de zorg zelf, administratieve rompslomp of om verandering in de zorguren.  We hebben er een prettig gevoel aan over gehouden, en zouden Standby ook zeker adviseren aan anderen.

Bekijk de gehele beoordeling >

Bent u op zoek naar thuiszorg in Eindhoven? Doe dan vrijblijvend een aanvraag bij Standby thuiszorg. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Thuiszorg aanvragen
Zorgen dat jij jezelf kan blijven