Thuiszorg in Boxtel

24 uur per dag telefonisch bereikbaar

Zorg aan huis in regio Boxtel

De behoefte aan zorg kan plotseling toenemen. Zo kun je bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij persoonlijke verzorging of huishoudelijke taken. Afhankelijk van de hulp die nodig is zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is de reguliere thuiszorg of mantelzorg vaak een goede start. Wanneer er behoefte is aan langere momenten dan kan het zijn dat deze oplossingen niet meer volstaan. Dan kunnen wij met Standby thuiszorg u helpen. Wij bieden hulp en zorg vanaf 2 tot 24 uur per dag. Lees hier over de mogelijkheden van Standby thuiszorg in omgeving Boxtel.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Past zorg van Standby thuiszorg Boxtel bij u?

Standby thuiszorg is specialist in het organiseren van complexe zorgvragen. Denk hierbij aan chronische- en terminale zorgvragen. Bijvoorbeeld bij:

  • Dementie
  • Kanker
  • Parkinson

Onze indicatiestellers kunnen indicaties stellen en op basis hiervan in samenspraak met de zorgverzekeraar kijken naar de mogelijkheden om de thuiszorg te laten vergoeden. Standby thuiszorg gaat dan op basis van deze indicatie een team van zorgverleners samenstellen die aansluiten bij uw wensen. Bent u niet tevreden? Dan gaan wij op zoek naar een ander team. Wij streven ernaar binnen 48 uur een zorg op te kunnen starten en onze eerste zorgverleners bij u voor de deur te hebben staan.

Wanneer heeft u behoefte aan thuiszorg via Standby?

Bij Standby thuiszorg werken wij met zelfstandige zorgverleners. Zij kunnen u helpen met bijvoorbeeld persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp. Ook kunnen zij verpleegtechnische handelingen verrichten indien dit nodig is. Dit alles kan worden gedaan in blokken van 2 tot 24 uur per dag.

De kosten van Standby thuiszorg Boxtel

Omdat wij met Standby thuiszorg werken met zelfstandige zorgverleners hebben we te maken met ongecontracteerde zorg. Hierdoor hebben wij de vrijheid zelf de zorg in te richten op basis van de indicatie die is gesteld. Hiervoor kan een budget vrijgemaakt worden bij de zorgverzekeraar en kan uw zorg in de meeste gevallen gewoon worden vergoed. Wij begeleiden u hier graag in.

Zorgen dat jij jezelf kan blijven