Standby thuiszorg Boxtel

24 uur per dag telefonisch bereikbaar

Vestiging Standby thuiszorg in Boxtel

De vestiging van Standby thuiszorg in Boxtel is het hoofdkantoor van Standby thuiszorg. Deze vestiging organiseert complexe zorgvragen in de regio Boxtel. Denk hierbij aan de gemeenten Boxtel, Vught en Haaren, maar ook ‘s-Hertogenbosch en Heusden. Hier kan blokzorg, nachtzorg en 24 uurs zorg georganiseerd worden.

Op het hoofdkantoor van Standby thuiszorg wordt zorgaanname gedaan, worden indicaties gesteld en verwelkomen wij nieuwe zzp’ers. Daarnaast is het hoofdkantoor ook de testlocatie voor nieuwe concepten binnen de organisatie. Hebben we een nieuw idee over hoe we het bedrijf beter kunnen laten werken en onze cliënten en zzp’ers nog beter te helpen? Dan testen we dit bij het hoofdkantoor van Standby thuiszorg in Boxtel voordat het wordt uitgerold binnen de andere vestigingen. Ook is het hoofdkantoor van Standby thuiszorg de backoffice van de andere vestigingen. Is het te druk bij de andere vestigingen om de telefoon aan te nemen? Dan wordt het telefoontje automatisch doorgeschakeld naar het nummer van Standby thuiszorg in Boxtel. Als de vestigingen gesloten zijn, blijft het nummer van Standby thuiszorg actief waardoor wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar kunnen blijven voor onze zzp’ers en cliënten.

Vestiging Standby thuiszorg Boxtel

Op zoek naar thuiszorg in Boxtel?

Bent u op zoek naar thuiszorg in Boxtel? Dan kunnen wij van Standby thuiszorg u helpen. Wij organiseren zorg bij chronische ziekte of in de terminale fase. Ook palliatieve cliënten en mensen die langdurig ziek zijn, zoals bij dementie kunnen bij ons terecht. Meer informatie hierover? Bekijk dan hier ons zorgaanbod of neem contact met ons op via 0411 688 399.

Recente artikelen

Mooi mens Dorien Kapteyn

Ik werk met heel veel plezier en voldoening in de Thuiszorg. In de zomer van 2016 ben…
Lees verder >

dementie

Wat is dementie?

Dementie is een heftige en veelvoorkomend ziektebeeld bij onze…
Lees verder >

Locatie

Standby thuiszorg Boxtel
+31 (0)411 – 688 399
Kastanjelaan 6
5283 WE Boxtel
boxtel@standbythuiszorg.nl

Afspraak plannen
Zorgen dat jij jezelf kan blijven