Parkinson2019-01-14T11:39:25+00:00

Op zoek naar zorg bij Parkinson?

Wilt u meer informatie over chronische zorg bij de ziekte van parkinson. Laat uw gegevens achter en download een pdf met alle benodigde informatie.

Wanneer u last heeft van de ziekte van Parkinson kan dit leiden tot lichamelijke beperkingen. Denk aan onder andere trillen, moeilijk praten, stijve armen en stijve benen. Dit alles ontstaat vanuit een hersenaandoening waarbij een kleine groep cellen in de hersenen wordt beschadigd en afsterft. Hierdoor kunnen de cellen niet meer de juiste stoffen aanmaken die nodig zijn om onze lichaamsbewegingen te stimuleren en onder controle te houden.

Mogelijkheden met de ziekte van Parkinson

Als u de diagnose Parkinson heeft, kan het zijn dat u niet meer alles zelf kunt doen. U kunt bijvoorbeeld moeilijker huishoudelijke taken verrichten of de juiste aandacht besteden aan persoonlijke verzorging. Ook kan het zo zijn dat er verzorging nodig is in de vorm van bijvoorbeeld medicatie of andere verzorgende taken.

De ziekte van Parkinson is een chronische ziekte. Dit betekent dat er geen kans meer is op genezing van ziekte. Het zou fijn zijn als ut toch gewoon thuis kunt blijven wonen, ondanks de gebreken. Dat is waar Standby thuiszorg in beeld komt. Ondanks uw ziekte kunt u gewoon thuis blijven wonen. Onze zorgverleners komen bij u langs in blokken van 2 tot 24 uur per dag en vervullen de taken die nodig zijn om u lekker uzelf te laten blijven.

Bent u ook benieuwd wat de zorg van Standby thuiszorg voor u kan doen? Doe dan een aanvraag voor chronische zorg en wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStandby Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering