Yvette Bennett – Operationeel Manager

In 2013 ben ik begonnen bij Standby thuiszorg als Operationeel Manager. Ik heb een opleiding HBO-V genoten, na 2.5 jaar heb ik de switch gemaakt naar Hotel & Hospitality Management. Wat ik interessant aan beide studies vind is het persoonlijke contact, dienstverlenend bezig zijn en het zorgen voor een ander. Voordat ik startte bij Standby thuiszorg was ik manager van het restaurant Las Palmas in Rotterdam. Het restaurant van Herman den Blijker. Daarvoor had ik mijn restaurant in Antwerpen. Zeer dynamisch, snel schakelen, inspelen op de behoefte en verwachting van de gasten. Kwaliteit en de gasten een onvergetelijke beleving geven. Na aardig wat jaren in de horeca meegedraaid te hebben besloot ik uit het vak te stappen en voor een beroep te kiezen met meer regelmaat. Het is dan ook fantastisch dat ik in dit vak mag werken met de zelfde uitgangspunten. Mensen ondersteunen, zodat zij zelf of een dierbare thuis kan blijven met de best mogelijke condities, bij ziekte of ouderdom is bijzonder en heel mooi.

Tijdens een van mijn grote passies, reizen, in mijn vakantie 2014 leerde ik mijn partner kennen. In Cambodia hebben wij elkaar ontmoet. Mijn partner is Amerikaans. Na een korte periode van samenzijn heb ik in december 2014 besloten om hier alles op te zeggen en samen door te gaan. We hebben een jaar in Nicaragua en Costa Rica gewoond. Met thanksgiving waren we bij familie in Amerika.

Ik kreeg een telefoontje van Huub of ik het leuk zou vinden om tijdelijk in te vallen bij Standby. Natuurlijk! Was mijn eerste reactie. Invallen is hartstikke leuk. We besloten dat het 2 maanden zou zijn. Langer dan 3 maanden mag mijn partner hier niet blijven. Ik was terug op mijn plek eind februari 2016. Vanaf het moment dat terug was had ik de smaak weer te pakken. De vraag was al snel of ik wilde blijven. Ondertussen was ik met mijn partner aan het onderzoeken of hij kon blijven. Vandaag de dag werk ik nog altijd met ontzettend veel plezier en passie bij Standby. Ik heb het enorm naar mijn zin met mijn collega’s die met de zelfde gedrevenheid streven naar een 10 voor de cliënt. Mijn passies zijn reizen, koken, met mijn hond wandelen, outdoor activiteiten ondernemen, een drankje drinken met vrienden/familie in de kroeg of lekker thuis.

Ik ben verantwoordelijk voor de afdelingen cliëntmanagement, zorg en administratie.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven