Sylvie Bogaerts – Relatiebeheerder Eindhoven

Ik ben Sylvie Bogaerts en sinds september 2020 werkzaam bij Standby thuiszorg als relatiebeheerder Eindhoven en omstreken. Ik ben trotse moeder van een dochter van 19 jaar, zij werkt en leert om in de zorg te kunnen werken. Mijn motto is dat je alles kan als je er zelf maar in gelooft!

Waarom ik bij Standby Thuiszorg ben gaan werken? Omdat zij net zoals ik erin geloven dat de zorg zo moet worden ingericht dat de cliënt zijn of haar eigen leefstijl zo lang mogelijk moet kunnen naleven. Wij werken met zzp’ers zorgverleners van alle niveaus waardoor kunnen we snel opschalen en schakelen. Als ik daarin een kleine bijdrage kan leveren doe ik dat met liefde en plezier.

Naast Standby thuiszorg ben ik zzp’er in de sport en geef personal training en leefstijl coaching aan huis in mijn eigen ruimte. Energie genoeg dus!

Samen met mijn zus heb ik zorginnovatie “WATCH SEM SLEEP – EAT – MOVE” bedacht en ontwikkeld, hier hebben we al diverse prijzen mee gewonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen met behoud van hun persoonlijke leefstijl en ritme doormiddel van eigen beeld en geluid.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op, ik help je graag samen met ons team van Standby thuiszorg.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven