Sanne van Geffen – Zorgcoördinator 

Mijn naam is Sanne van Geffen en ik ben woonachtig in Boxtel. Ik heb de inservice-opleiding in het ziekenhuis gevolgd en heb daarna nog heel wat jaren ervaring opgedaan als verpleegkundige. Per 1 december 2020 heb ik een switch gemaakt en ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Standby Zorg.

Fantastisch om mensen te leren kennen in hun eigen omgeving en hen daar de zorg te bieden die ze verdienen. Maar ook zeker om de reden te zijn waarom een ander zich gezien, gehoord, gewaardeerd, geliefd en aangemoedigd voelt en om voor die 1e kostbare glimlach te zorgen. Kortom: wacht niet op een goede dag, zorg dat het er een wordt! Verder staat bij mij het stuk kwaliteit van zorg hoog in het vaandel. Daarom houd ik mezelf graag bezig om de kwaliteit van zorg, en alles wat daarmee samenhangt, naar een hoger niveau te tillen, want de zorg staat nooit stil.

Wat mag je verwachten van een verpleegkundige van Standby Zorg? We blijven kritisch, geven advies en zijn een vraagbaak voor zorgverleners waarmee ze kunnen sparren. Ook voor een stukje coaching en scholing zou je als zorgverlener een beroep op ons kunnen doen en voor verpleegtechnische handelingen ben je bij ons ook aan het goede adres.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven