Rowena Seliman – Medewerker ZZP Loket

Sinds 2022 ben ik onderdeel geworden van het team ZZP Loket binnen Standby thuiszorg. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang. Begin september ben ik afgestudeerd als pedagogisch manager kind & educatie. Zorg dragen voor mensen in welke leeftijdscategorie dan ook en het ondersteunen van mensen is iets waar ik energie van krijg en enthousiast van word.

Samen met mijn collega’s van de afdeling wil ik ervoor zorgen dat het gehele proces van inschrijving tot aan de eerste echte werkdag en het contact daarna goed verloopt. Ik wil graag dat de zorgverleners zich veilig genoeg voelen bij mij om hun vragen en op- of aanmerkingen kwijt te kunnen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de zorgverleners weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen als ze ergens tegenaan lopen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om andere steden te verkennen samen met mijn vriend, op het terras te genieten van een hapje en drankje, te winkelen, uitgebreid te koken maar ook Netflix behoort tot één van mijn favoriete bezigheden. Als ik ga winkelen ben ik altijd opzoek naar iets wat vrolijkheid uitstraalt. Vandaar ook de bloemetjes op mijn foto. Daarnaast ben ik ook fan van lippenstift, iets waar je mij eigenlijk altijd aan kan herkennen.

Ga terug naar ons team
Rowena Seliman
Zorgen dat jij jezelf kan blijven