Robin Trum – Marketing Manager

Sinds september 2019 ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg. Oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de IT, maar al snel kwam ik erachter dat dit niet is waar mijn passie ligt. Daardoor ben ik mezelf al snel gaan focussen op de sales en (online) marketing als ondernemer zijnde. Tijdens deze carrière switch ben ik vervolgens een bedrijf in de offline marketing gaan opzetten. Toen de kans zich voordeed om bij Standby thuiszorg aan de slag te gaan heb ik deze meteen gegrepen.

Binnen Standby thuiszorg ben ik parttime aan de slag om de marketing flink onder handen te nemen. Door nauw samen te werken met alle betrokkenen binnen het bedrijf en snel te schakelen draag ik er zorg voor om dit naar een nog hoger niveau te tillen. Standby thuiszorg is namelijk een organisatie waarbij er oprecht geluisterd wordt naar behoeften van de zorgverleners en cliënten. Een mooie organisatie waar ik graag voor werk.

Naast het werk als ondernemer en bij Standby thuiszorg ben ik actief binnen een scoutingvereniging waarbij ik wekelijks jeugdleden een onvergetelijke zaterdag of kampen geef. Ook ben ik fervent sporter wat ik nog altijd met veel plezier doe.

Ga terug naar ons team
Robin Trum
Zorgen dat jij jezelf kan blijven