Richard Kipp

Zelfstandig maar nooit alleen! Dat is het motto van ZZakenPartner, het bedrijf dat ik samen met mijn vrouw Jonnie heb opgezet. Met jarenlange kennis en ervaring in zowel accountancy als consultancy en de ervaringen van mijn vrouw op het administratieve en secretariële vlak ondersteunen wij zelfstandig ondernemers en kleine mkb’ers in de algehele bedrijfsvoering. Van zoiets eenvoudigs als het voeren van een administratie tot aan een grootschalig meerjarig project om een nieuw designlabel te lanceren, niets is te gek voor ZZakenPartner.

Zo heeft Standby thuiszorg ons benaderd omdat ze toe zijn aan de volgende stap en graag begeleiding wensen om richting te geven aan deze volgende stap. Na een paar maanden intensief overleg en inventarisatie van de wensen en mogelijkheden ben ik sinds februari 2018 meerdere dagen per week op kantoor en begeleid ik het bestuur richting landelijke dekking. Het openen van de nieuwe vestiging in Oss is daar een mooie eerste stap voor.

Recentelijk ben ik met mijn vrouw en ouders verhuisd van de randstad naar een klein dorpje in Midden-Limburg. Hier hebben wij een fantastisch generatiebestendige woning aangekocht waarmee wij helemaal voorbereid zijn op de uiteindelijke zorgbehoefte van mijn ouders. Met de komst van onze dochter Anne in maart 2018 kunnen we nu met recht spreken van een “drie-generatiewoning”.

Als ondernemer ben je natuurlijk nooit echt vrij en zeker niet als je vrouw ook in de onderneming werkt maar als ik eens een vrije dag heb ben ik druk bezig met het verbouwen van de laatste kamers in ons huis, trek ik er met mooi weer graag op uit met de wielrenfiets maar belangrijker nog, breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn nieuwe gezinnetje.

Ga terug naar ons team
Richard Kipp Hobby
Zorgen dat jij jezelf kan blijven