Rachèl Cales – Marketing en Communicatie Coördinator

Sinds maart 2020 werk ik bij Standby Thuiszorg als Marketing en Communicatie Coördinator. Voor ik bij Standby Thuiszorg kwam werken, werkte ik als marketingcoördinator bij een serviceorganisatie voor tandartspraktijken. Ik wilde graag in de gezondheidsbranche werkzaam blijven omdat ik het fijn vind om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de samenleving en het welzijn van de mens.

Korte samenvatting van mezelf: Ik heb de Hbo opleiding Toerisme en Recreatie gedaan en ben daarna verder gaan studeren aan de universiteit van Tilburg. Hier heb ik de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media afgerond zodat ik in een breed werkveld ingezet kon worden.
Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in Den Bosch. Geen moment spijt gehad van de verhuizing van Tilburg naar Den Bosch. Het is namelijk erg gezellig én bourgondisch in onze Bossche hoofdstad! Laat dat net de twee dingen zijn waar ik blij van word.
Daarnaast houd ik van reizen, en dan voornamelijk backpacken in landen met totaal verschillende culturen. Het liefst ga ik op vakantie naar een bestemming waar ik kan duiken. De onderwaterwereld is zo mooi! Tot slot het allerleukste; een puppy. Sinds februari heb ik een ontzettend schattige en eigenwijze Beagle puppy. Wandelen, knuffelen en spelen met Waus zijn mijn nieuwe hobby’s geworden.

Voor vragen rondom marketing en communicatie sta ik graag voor je klaar!

Ga terug naar ons team
Medewerker Rachel Cales
Zorgen dat jij jezelf kan blijven