Peter Merkx – Manager Relaties

Sinds 1 augustus 2020 ben ik Manager Relaties bij Standby thuiszorg. Ik werk sinds mijn 20ste als manager en heb ervaring opgedaan bij een aantal grote organisaties in de retail, dienstverlening en commercie. Ik houd van mensen om mee heen, vind open en eerlijk contact belangrijk en ben graag in beweging. Commercie is voor mij: doen wat je zegt en samen bouwen aan langdurige werkrelaties en partnerships.

Ik ben gelukkig getrouwd, heb 2 puberzoons en houd ervan om lekker uit te gaan of te barbecueën met vrienden of familie. Ik woon in Eindhoven, ben toch ‘gewoon’ voor Ajax en zit graag op mijn wielrenfiets.

Standby Thuiszorg past bij mij omdat het een warme en ambitieuze organisatie is waar mensen werken die op een goede manier tegendraads zijn, doorgaan waar anderen opgeven en perfect aanvoelen hoe belangrijk goed passende zorg is. Een mooie club mensen, daar wil je bij horen!

Commercie en zorg, gaat dat wel samen? Juist wel, iedereen moet weten dat er super goede alternatieven zijn voor het verpleeghuis of hospice! Standby thuiszorg maakt al ruim 20 jaar waar dat het anders kan en dat het mogelijk is om tot wel 24 uur per dag zorg te ontvangen. Dat gun je toch iedereen! Ik ben ontzettend trots en blij dat ik mijn ervaring kan inzetten om mensen die zorg nodig hebben op een passende manier kunnen helpen.

Ik ben verantwoordelijk voor de afdelingen zorgadvies, relatiebeheer en het ZZP Loket.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven