Mariëlle Disco – Planner

Sinds 1 september draag ik mijn steentje bij als planner. Na jaren gewerkt te hebben als o.a. planner in de productiesector, werd mijn wens, als “mensenmens”, steeds groter om een baan te vinden in de zorgsector.

Helpen en “zorgen voor” staan bij mij hoog in het vaandel. Hier word ik echt blij van. In 2018 werd ik, geheel onverwachts, pleegouder van mijn neef(je), nu bijna 20 jaar. Ondanks dat het voor mij, als vrijgezelle, kinderloze vrouw, een hele uitdaging was, ben ik deze toch met liefde en positiviteit aangegaan. Het heeft mijn leven echt rijker en nog leuker gemaakt en ook dat van mijn pleegzoon.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn neefjes en nichtjes, variërend in leeftijd van 3 tot 21, en klets graag met mijn vrienden onder genot van een drankje en een hapje. Verder houd ik van wandelen, tuinieren, hengelsport, voetballen en klus ik graag bij mezelf en anderen.

Ik ben heel blij dat mij de kans is geboden om bij Standby thuiszorg te komen werken en om daar samen met de andere collega’s de gepaste zorg te organiseren voor de medemensen.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven