Margo van Waardenburg – HR Adviseur

Sinds april ben ik werkzaam bij Standby thuiszorg als HR Adviseur. Ik heb in 2007 de HBO opleiding Personeel & Arbeid afgerond en ik ben daarna altijd werkzaam geweest in de HR wereld bij twee middelgrote bedrijven. Nu bewust de overstap gemaakt naar een wat kleinere organisatie die in groei is. Een super leuke uitdaging om HR vorm te geven en mee te laten groeien met de organisatie.

Mijn passie vanuit HR is mensen zichzelf laten zijn en in hun kracht zetten zodat zij hun werk op de best mogelijke manier kunnen uitoefenen. Het mooie aan Standby is dat we een hecht team zijn en met zijn allen hetzelfde doel willen nastreven, ieder op zijn eigen gebied. Het teamgevoel, het vertrouwen en respect onderling en de behulpzaamheid van collega’s spreekt me erg aan. Ik ben blij onderdeel uit te maken van Standby!

Verder woon ik in Den Bosch, heb ik een lieve vriend en twee fantastische dochters. We doen graag leuke dingen samen en met vrienden en familie. We gaan graag op pad: dagje weg, op vakantie of een weekendje weg. Daarnaast breng ik graag tijd door in de natuur, hou ik van het kijken van een leuke serie of film en leef ik me helemaal uit tijdens mijn wekelijkse dansuurtje in de sportschool (Dance Power Hour) 😊.

Ga terug naar ons team
Margo van Waardenburg_website_hobby_Tekengebied 1
Zorgen dat jij jezelf kan blijven