Katja van Zoeren – Zorgcoördinator

Ik ben Katja van Zoeren en kom uit Schijndel. Samen met mijn man heb ik twee hele leuke zoontjes. Ik ben mijn carrière begonnen in het ziekenhuis, waar ik zowel als mens en zorgprofessional enorm gegroeid ben. Ik heb onder andere op de afdelingen interne geneeskunde, maag-darm-lever afdeling, cardiologie en de kraamafdeling gewerkt. Nadat ik me in 2019 heb bijgeschoold tot wijkverpleegkundige, ben ik in mei 2021 bij Standby Zorg komen werken als zorgcoördinator.

Deze combinatiefunctie van verpleegkundige en wijkverpleegkundige sprak mij aan. Zo kan ik alle kennis en kunde die ik in huis heb toepassen, blijf ik in contact met cliënten, mantelzorgers en zorgverleners en kan ik achter de schermen ook mijn steentje bijdragen. Ik leer nog dagelijks bij want geen één dag in de zorg is hetzelfde en dat maakt het leuk, interessant en uitdagend.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om buiten te zijn, wandelen, fietsen of lekker naar de bossen of een speeltuin. Sowieso activiteiten met mijn kindjes ondernemen vind ik heerlijk. Daarnaast kan ik ook lekker op de bank hangen om GTST of Netflix te kijken. Lekker eten, gezellig een theetje drinken en veel kletsen, daar ben ik ook altijd voor in. Zodra het straks weer mag ga ik graag zwemmen.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven