Joris Willems – Marketing Manager

Ik ben Joris Willems, getrouwd met Danielle, trotse vader van Jonah van 9 en woonachtig in het bruisende Eindhoven. Mijn hobby’s zijn mountainbiken, Belgisch en Duits bier drinken, geschiedenisboeken lezen, muziek luisteren,  gitaar spelen en lange wandelingen maken met mijn labrador Noura.

Sinds 1 oktober ben ik gestart als senior marketing manager bij Standby. Hiervoor was ik jarenlang management consultant waar ik mijn klanten adviseerde over klant- en patiëntbeleving. Ik kreeg het meeste energie van mijn opdrachten in de zorg omdat ik graag bijdraag aan een betere wereld en bovendien is samenwerking met mensen in de zorg vaak net iets leuker.

Binnen Standby mag ik nieuwe producten en proposities ontwikkelen zodat onze dienstverlening blijft aansluiten op de steeds veranderende behoeften van onze cliënten, mantelzorgers en onze zorgverleners. Daarnaast gaan we ons merk verder uitbouwen zodat steeds meer mensen ons kennen en gaan we er voor zorgen dat steeds meer huisartsen, casemanagers en mantelzorgmakelaars ons aanraden bij hun cliënten. Tenslotte zorgen wij vanuit marketing voor alle communicatiemiddelen zoals de website, brochures, presentaties, advertenties en nieuwsbrieven.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven