Jill Bleeker-Tillie – Teamleider operationeel

Ik ben sinds november 2020 werkzaam bij Standby thuiszorg, eerst in de functie zorgcoördinator, daarna als teamleider zorg en sinds september 2021 ben ik samen met mijn directe collega Renée verantwoordelijk voor de operationele afdelingen en mogen wij onszelf operationeel teamleider noemen.

Samen zorgen wij ervoor dat de afdelingen de verbinding met elkaar houden, elkaar opzoeken en de werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd. Elke zorgaanvraag is uniek, door goed samen te werken zorgen wij voor een passende match; in zorgaanbod maar ook in het team van zorgverleners en alles daaromheen.

Mijn ervaring als verpleegkundige zorgt ervoor dat ik creatief kan meedenken en we er als team voor kunnen zorgen dat iets wat in eerste instantie niet mogelijk lijkt, toch mogelijk wordt. We proberen altijd een oplossing te zoeken, of een alternatief te bieden.

Naast mijn werkzaamheden bij Standby thuiszorg ben ik moeder van 2 jonge kinderen, zij houden me thuis ook lekker bezig 😉, ik vind het dan ook leuk om in de weekenden iets met het gezin te ondernemen. In mijn overige vrije tijd ben ik ook nog wel is te vinden op de tennisbaan en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.

Ga terug naar ons team
Zorgen dat jij jezelf kan blijven